2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otice vyválčily důležitou výhru


Branky


24

Otice se ujaly do pauzy jednobrankového vedení, které pojistily po pauze ještě jedním gólem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otice v souboji s Litultovicemi dosáhly důležitého vítězství v boji o záchranu v okresním přeboru. Úvod zápasu patřil Oticím. Své šance zahodili postupněBlaga, Váleček a Kostera. Pak se postupně osmělily i Litultovice, když se otickému brankáři připomenul dvěma střelami Ondřej Hass, jehož rány mířily jen těsně mimo tyčky. Vedení se ujaly Otice ve 26. minutě, když centr Kříže přistál přesně na hlavě Blagy, a ten se poprvé na jaře trefil v novém dresu – 1:0. Litultovice mohly srovnat Drápalem, který se dostal přes několik hráčů, ale slabou střelou si vylámal zuby na Weissovi.

 

I ve druhé půli se hrálo nahoru dolů s nepřesnostmi na obou stranách. Štěstí stálo při otických, když vyraženou střelu Doležela poslal Tengler do břevna otické brány. Otice kontrovaly břevnem Kostery. Uklidňující druhou branku vsítily Otice v 73. minutě, když Reznar na levém křídle uvolnil Blagu, jenž na pětce namazal Válečkovi, a ten byl nekompromisní – 2:0. V závěru zápasu ještě rozezvučel tyčku domácí kasy hostující Ondřej Haas. Otice si pak už výhru pohlídaly.



Ohlasy k zápasu


TJ Otice
David Bukovský (hráč): Jsou to pro nás velmi důležité tři body v boji o záchranu. Hrál se velmi útočný fotbal nahoru dolů. Měli jsme velké štěstí, že proti nám nebyly písknuté dvě penalty.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Přijeli jsme v devíti lidech, pokud nepočítám Lebedu indispinovaného zdravotně a sebe, indisponovaného věkem, ale zejména tím, že jsem již 5 let mimo trénink. Navíc jsme neměli ani brankáře. Na poslední chvíli jsem shodou okolností mohl zajet pro Standu Steinera, který nás už podruhé na jaře zachránil od hry bez brankáře. Fotbal je fajn hra, ale má obrovskou nevýhodu - JE TO HRA KOLEKTIVNÍ. A když se na vás v den utkání vykašlou spoluhráči, kamarádi, nenaděláte nic, zbývá jen pocit bezmoci a frustrace. Samotné utkání komentovat nebudu, nechci se k té smutné zkušenosti víc vracet. Klukům, kteří v Oticích bojovali, děkuji a moc si jich vážím.



Sestavy


TJ Otice
K. Weiss [-] - F. Paláček [-] , R. Blaga [-] (75. D. Luzar [-] ) , T. Kříž [-] , Š. Poštulka [-] , T. Rezner [-] (83. L. Leifert [-] ) , J. Kostera [-] , D. Gorčica [-] , M. Byrtus [-] , M. Váleček [-] (89. L. Grygar [-] ) , J. Byrtus [-]

TJ Sokol Litultovice
S. Steiner [-] - J. Čermín [-] , D. Lebeda [-] (73. A. Haas [-] ) , M. Drápal [-] , M. Borč [-] , Š. Šťavík [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , J. Tengler [-] , O. Doležel [-]

ŽK: 44. F. Paláček , 66. Š. Poštulka .
Hráči zápasu: T. Kříž .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: HENNIG Antonín - KUBNÝ Jan, HRBÁČ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Pavel Vavrečka
Tip experta: výhra domácích

Otice zatím neprožívají dobrý vstup do jara, takže doma zaberou a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Litultovice sice nejsou ve své největší fazóně, ale na Litultovice budou krátké

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích