Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 17:00

16.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břasy získaly už třetí výhru v řadě!


Branky


4

Břasy se oklepaly z neúspěchů a zažívají nejpovedenější část sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Primalex Břasy
Facebook SK Primalex Břasy: "Dva předešlé vydařené zápasy nás na domácím hřišti postavily do role mírného favorita a to nám prostě nesedí. První půle byla z naší strany strašná,spoustu nepřesností,chyb,nedorozumění v obraně,neschopnost si třikrát po sobě přesně nahrát. Jediným světlým momentem první půle byl ve 25. minutě brejk,který chytře zakončil Máslo. Mělo nás to zklidnit a začít hrát konečně fotbal,ale to se nestalo. Chyby a nakopávaná hra pokračovala. Nemohlo přijít nic jiného než potrestání. Minutu do konce poločasu jsme dovolili hostům vyrovnat. A tak se dal čekat velký průvan v kabině. Po důrazném proslovu trenéra i vzájemném vyříkání mezi hráči nastoupil do druhé půle úplně jiný tým. Na hosty jsme vlítli a rozhodli zápas ve smrtící desetiminutovce. Minuta 47. první náš útok zakončil v klidu gólem Karfík. Minuta 55. a stejný hráč zvyšoval už na dvoubrankový rozdíl. Hosté se ani nestačili pořádně otřepat a minuta 57. po přihrávce do vápna zcela nekrytý Řepkyč střelou k tyči definitivně hosty zmrazil. Najednou jsme byly všude dřív,vyhrávali souboje,obírali soupeře o míč už na jeho polovině,hráli jsme bojovný fotbal jako minulé zápasy. Bohužel jen do 74. minuty kdy Mráča dal pátý gól a ukončil veškeré naděje hostů na bodový zisk. Od této chvíle jsme ale nepochopitelně,zřejmě uchlácholeni výsledkem,opět přestali hrát a začali hlavně v obraně nesmyslně kazit! Tím jsme dovolili pár minut před koncem Těškovu ještě kosmeticky upravit skóre na 5:2. Oba týmy ale věděly, že na vítězi zápasu už se nic nezmění. Tragický první poločas,bojovný a soustředěný ten druhý! Třetí výhra v řadě!"




Sestavy


SK Primalex Břasy
Š. Žižka [-] - F. Bláha [-] , M. Triner [-] (85. J. Lukáč st. [-] ) , M. Svoboda [-] (37. J. Egrmajer [-] ) , P. Kalaš [-] , T. Karfiol [-] , J. Soukup [-] , V. Kofroň [-] , J. Vlček [-] (68. P. Mráček [-] ) , M. Zikmund [-] , R. Nový [-]

FC Těškov
J. Szalai [-] - M. Hadroušek [-] , A. Vávra [-] , L. Fuchs [-] , T. Černý [-] , M. Dongres [-] , D. Šeterle [-] , J. Florián [-] , J. Pacák [-] , R. Tůma [-] , T. Hecl [-] (85. T. Pittner [-] )

ŽK: 42. R. Nový - 32. D. Šeterle , 67. M. Dongres .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TYC Ondřej - KODÝTEK Václav (N), DONGRES Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích