Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

15.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cheznovice zostudily rezervu Rakové sedmi góly


Branky


6

Moulis a Frühauf se trefili rovnou dvakrát...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Cheznovice 96
web Cheznovic: Po nepovedeném utkání s Primalexem Břasy se dnes konečně naši hráči předvedli v dobré formě. Nerozhodný stav totiž vydržel jen 4.minuty. To se obranou hostí prosmýkl Ernest a domácí šli do vedení. O 5.minut později po pěkné akci uklidil míč do sítě Hozák a bylo 2:0. Dalším akcím už hostující obrana v prvním poločase odolala.(pol.2:0) Po změně stran v 52.minutě přesně mířil Moulis a o bodech pro domácí bylo definitivně rozhodnuto. To však nebylo vše. Doslova branková smršť přišla v závěru utkání a na světelné tabuli při závěrečném hvizdu svítilo konečných 7:0. Vítězstvím si domácí tým upevnil druhou příčku a to i díky porážce druhého Mirošova. V příštím kole naše borce však čeká mnohem těžší soupeř.FC Cheznovice totiž zajíždějí na hřiště prvního Holoubkova.




Sestavy


FC Cheznovice 96
A. Tráva [-] - O. Novotný [-] , T. Šťastný [-] , P. Mráček [-] , J. Mraček [-] - J. Frühauf [-] , J. Lang [-] , J. Moulis [-] , M. Kolář [-] (46. D. Huml [-] ) - P. Hozák [-] (60. M. Šťastný [-] ) , J. Ernest [-] (68. M. Herman [-] )

TJ Sokol Raková B
J. Šmolík [-] - J. Šavel [-] , V. Hrabák [-] , R. Harnoch [-] , J. Blažek [-] , M. Pelc [-] , P. Wohlmuth [-] , V. Štincík [-] , J. Nolč [-] , D. Balík [-] , F. Bůcha [-]

ŽK: 31. T. Šťastný , 74. J. Lang - 64. D. Balík .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BERAN Václav - JEDLIČKA Michal (N), SANDTNER Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích