FOTO: Kozolupy vydřely výhru na hřišti posledního Horšovského Týna


Branky


55. M. Šutek - 53. J. Hucl , 87. J. Hucl
24

Ve vzájemných zápasech týmů ze druhé poloviny tabulky 1.B třídy sk. A se hraje doslova o šest bodů. Jedno takové utkání zvládly Kozolupy, které přivezly výhru 2:1 ze hřiště posledního Horšovského Týna. Utkání rozhodl až v 87. minutě Jiří Hucl. Zatímco domácí Dynamo zůstává na chvostu tabulky, tak Kozolupy si v boji o záchranu výrazně polepšily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle gól nepřinesla

Poslední Horšovský Týn potřeboval na domácím hřišti proti Kozolupům, jež ještě také nemají jistou záchranu, bodovat. Hosté ale chtěli navázat na výhru nad Borem. Od začátku se hrál poměrně vyrovnaný fotbal. Domácí hodně rozehrávali přes hrajícího trenéra Starobu, který posílal dopředu přesné dlouhé pasy, ale útočníci toho nedokázali využít a do vyložených šancí se tak moc nedostávali. Kozolupy zase hrozily z brejků. Své příležitosti však neproměnili Čech a Sláma. V prvním dějství tak nepadl žádný gól.

Dvougólový Hucl rozhodl tři minuty před koncem

Po přestávce už diváci nebyli ochuzeni o koření fotbalu. V 53. minutě se prosadili hosté, když Jakub Čech prostrčil míč uličkou na Jiřího Hucla, který si pohrál s obráncem i brankářem a otevřel skóre. Dynamo však odpovědělo bleskově. Po standardní situace se míč odrazil zpět ke Starobovi, jehož přesný centr uklidil do sítě Michal Šulek. Poté se hra přelévala ze strany na stranu. Domácí se nadále snažili hrát míče za obranu, Kozolupy zase sázely na protiútoky, ze kterých několikrát zahrozily. A v 87. minutě dokázaly z jednoho z nich i rozhodnout. A opět u toho byla stejná dvojice, která zařídila i první trefu hostí. Čech zatáhl balón dopředu po lajně a předložil ho Jiřímu Huclovi, který střelou k tyči trefil hostujícímu týmu velmi důležité tři body. Kozolupy tak v tabulce poskočily na osmé místo a pomalu se vzdalují sestupovému pásmu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kozolupy
Jakub Čech (hráč): Byl to další zápas ze série utkání proti týmům z dolní poloviny tabulky, kterou teď absolvujeme. Jeli jsme tam s tím, že chceme potvrdit výhru proti Boru z minulého týdne. Už před zápasem jsme věděli, že nás tam jede jen jedenáct, protože jsme hráli s áčkem i béčkem souběžně. Navíc máme spoustu zraněných. Už vidina, že tam jedeme v jedenácti, nás tedy strašila. Myslím si, že zápas byl docela vyrovnaný. Asi jsme byli i techničtější. Oni všechno hráli přes stopera Starobu. Ten nakopával dlouhé míče dopředu a každý jeho nákop našel nějakého hráče. Pro nás bylo jedině dobře, že si z toho nebyli schopni vytvořit větší šanci. Hrozili tak jen ze standardek, které on zahrával. Z jedné z nich i vyrovnali na 1:1. Pak se hrálo nahoru dolů. Oni pořád hráli svou hru na ty nakopávané balóny, nám se je dařilo z brejků přečíslovat. Jedna taková akce nám vyšla v 87. minutě, kdy jsem zatáhl míč po straně a dával zpět na Jirku Hucla, který to uklidil k tyči na 2:1.



Počet diváků: 45. Rozhodčí: Bureš Jiří - KOURA Radim, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - Bureš Jiří: 8
Občerstvení - nápoje: 5
Občerstvení - jídlo: 5
Hrací plocha: 6
Zázemí: 7
Výkon domácích - FC Dynamo Horšovský Týn: 5
Výkon hostů - TJ Sokol Kozolupy: 6
Hráč utkání - hosté: Matěj Bozděch - Přes svůj mladý věk je důležitou a stabilní oporou obrany týmu.
Hodnocení hráčů - hosté: Martin Mráz - 6, Jan Huleš - 6, Jakub Bozděch - 6, Jiří Hucl - 6, Michal Frič - 5, Petr Mráz - 6, Jiří Martínek - 5, Matěj Bozděch - 7, Jakub Čech - 6, Pavel Pancurák - 6, Vojtěch Kovář - 6, Radek Šašek - 6,
Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Kozolupy mají dobrého útočníka a věřím že je nezklme....

Martin Augustin

Expert: Pavel Jarina
Tip experta: výhra domácích

Jestli chce tejno myslet na záchranu, tak doma nesmí ztratit s týmem, který je jen o pár příček nad nimi.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů