Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nepomuk rozstřílel Rokycany


Branky


20

Domácí si s přehledem poradili a porazili Rokycany. Stylově tak oslavili pouť.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase šel Nepomuk do vedení

Lidé, kteří dorazili na zápas, si určitě přišli na své. Viděli totiž velice atraktivní utkání, od začátku se hrál svižný fotbal s velkým množstvím gólových šancí. Do zápasu lepe vstoupili domácí, kdy se po několika rohových dostali do vedení v zápase. Zcela nehlídaný Voráček se ocitl na úrovni penalty a hlavou k pravé tyči skóroval – 1:0. Radost domácích ale netrvala dlouho, a hosté rychle vyrovnali. Jeden z útočníků Rokycan si naběhl mezi beky, dostal přihrávku a postupoval sám na brankáře. Jeho střelu stačil ještě Baroch vyrazit, ale míč se dostal ke Klírovi, který jen doklepával do prázdné branky - 1:1. Domácí se ale ještě do půle opět dostali do vedení. Kozák poslal kolmicí mezi stopery Knappa, který v samostatném úniku nedal gólmanovi šanci - 2:1.

Domácí proměnili zápas v exhibici

Do druhého poločasu domácí vlétli zostra. Hned po rokycanské rozehrávce zatlačili na hráče soupeře. Po lajně utekl obraně Kalabza a našel ve vápně Knappa, který opět nekompromisně zakončil 3:1. Netrvalo dlouho a Knapp dovršil hattrick, kdy v malém vápně pro něj vybojoval míč Baran a Knapp prostřeli vše co stálo v cestě - 4:1. Za stavu 4:1 domácí trochu polevili. Sice měli hodně brankový příležitostí, ale nakonec se povedlo hostům ještě snížit. Míč propadl po centru přes celé vápno, a rokycanský Klír se do prázdné branky nemýlil - 4:2. Rokycany se stále snažili se zápasem něco udělat, ale dělali spoustu chyb v obraně. Definitivní tečka byla branka na 5:2, kdy se Voráček po několika soubojích ve vápně dostal k odraženému míči, vstřelil svůj druhý gól v zápase. Ke konci pak ještě upravil hezkým lobem konečný stav zápasu Šafanda6:2.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Tomáš Voráček: Našim cílem bylo odčinit nepovedený zápas v Černicích a to se nám povedlo. Rokycany mají velice mladý, běhavý mančaft a možná to mládí hrálo velkou roli. Dařilo se nám trestat jejich chyby a i přes snahu a sympatický výkon Rokycan jsme zaslouženě vyhráli.




Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - M. Kašpar [-] (63. R. Rous [-] ) , J. Viktora [-] , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] (75. M. Baran [-] ) , J. Vosyka [-] (70. D. Šmíd [-] ) , J. Kozák [-] (80. P. Panc [-] ) , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , J. Ticháček [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - M. Hlavsa [-] , J. Vaščák [-] , O. Varga [-] , J. Lev [-] (58. F. Stejskal [-] ) , P. Pfeifer [-] (75. O. Havlíček [-] ) , J. Řapek [-] , M. Černý [-] , L. Kouřil [-] (66. V. Holek [-] ) , J. Sefzig [-] , J. Klír [-]

ŽK: 34. M. Černý , 60. O. Varga .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Marek Pavel - JAKŠ Jan, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

František Blažek

Expert: Michael Forman
Tip experta: výhra domácích

Jednička na Nepomuk, kluci šli fotbalově hodně nahoru a měli by si poradit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích