FOTO: Rokycany před rekordní návštěvou otočily zápas!


Branky


18

Hned sedm stovek fotbalových nadšenců si našlo cestu na rokycanský plácek netradičně již v pátek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková nervozita

Krajský přebor často potěší na amatérskou soutěž pěknou návštěvou v řádech nižších stovek přihlížejících, ale počet diváků, který byl nahlášen toto kolo v Rokycanech se veškerým extrémům vymyká. Loňský rekord v podobě 350 fanoušků kopané byl totiž překonán a navýšen na celých sedm stovek.

Hráči jakoby měli v prvním poločasu velkou návštěvou svázané nohy a na obou stranách byl vidět především opatrný fotbal z obou stran. Jako první zahrozili kupodivu hosté, ale jejich křídelní akce brankou neskončila. Úspěch neslavila ani dalekonosná střela na druhé straně hřiště a když se netrefil po skrumáži ve vápně ani rokycanský Černý, šlo se do šaten za stejného stavu, jakým utkání začínalo.

Obrat

Druhý poločas již byl na góly podstatně bohatější. Vše začalo v 63. minutě, k překvapení všech přihlížejících šel do vedení hostující Slavoj, když se po přesné ryché akci prosadil Konopásek a poslal svůj tým do nečekaného vedení. To vydrželo až do 75. minuty, kdy se míč po rychlém protiútoku dostal až k Michalu Černému, který s ničím neotálel a poslal míč do sítě za bez šance přihlížejícího Vilda.

Rozhodující moment utkání přišel až v 83. minutě, tedy pouhých sedm minut před konečným hvizdem. Po přímém kopu Rokycan se míč ve vápně odrazil ke střídajícímu Kopečnému, který ještě stihl udělat efektní kličku obránci Mýta a poslal míč po zemi do sítě. A jelikož závěrečná pasáž zápasu již branku nepřinesla, zůstaly tři body doma.



Počet diváků: 700. Rozhodčí: Lhoták Luděk - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 10
Rozhodčí - Lhoták Luděk: 10
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 10
Zázemí: 10
Výkon domácích - FC Rokycany: 10
Výkon hostů - TJ Slavoj Mýto: 10
Hráč utkání - domácí: Michal Černý
Hráč utkání - hosté: Jan Vild
Hodnocení hráčů - domácí: Jan Klír - 9, Lukáš Aubrecht - 9, Lukáš Filipec - 9, Jan Hereit - 10, Michal Černý - 10, Jakub Kořínek - 5, Jan Vaščák - 10, Michal Ineman - 6, Vít Kopečný - 9, Karel Vileta - 10, Jakub Jevčák - 8,
Hodnocení hráčů - hosté: Jan Vild - 10, Josef Kotnauer - 10, Martin Světlík - 9, Marek Lupáč - 9, Jiří Abrt - 10, Petr Štych - 7, Ondřej Konopásek - 8, Martin Brož - 10, Petr Bejček - 10, David Rieger - 7,
27. 5. 2018 18:16
Golman Vild. Omlouvám se za překlep.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích