L. Janka 39. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:Souboj nováčků pro Horní Břízu


Branky


39. L. Janka (p.)
20

Cenné tři body pro Břízu znamenají poskok na sedmé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupil lépe domácí tým. V 5. minutě se dostal ve vápně k odraženému míči J. Paukner. Jeho střela skončila vedle branky. V 8. minutě se Mýto dostalo na soupeřovu polovinu, M. Veverka nacentroval do vápna, kde si míč našel J. Kotnauer, ale střela letěla vysoko nad branku. V 16. minutě našel svým dlouhým výkopem J. Schimmer J. Pauknera, ten nahrál na M. Zavadila, jehož střela byla nakonec obranou zblokována. Ve 25. minutě byl faulován kapitán L. Janka, byla ponechána výhoda, ale žádnou výhodu nepřinesla. Ve 30. minutě se ke střele dostal J. Mašek, ale střela směřovala přímo na brankáře J. Vilda. Ve 33. minutě nahrál J. Mašek před branku P. Chocholatému, který svoji střelu poslal do dobře postaveného J. Vilda.

 

Ve 35. minutě zakombinovala Bříza ve vápně Mýta. J. Mašek zakončil střelou po zemi, J. Vild jeho střelu vychytal. Rychlý brejk Mýta, který nakonec obrana zneškodnila a hra se rychle přesunula na druhou půli, kde byla útočná akce Břízy zmařena offsidem. Ve 38. minutě se dostal J. Kraček k míči, prošel přes dva hráče až do vápna, kde byl faulován. Rozhodčí Šimek neváhal a nařídil pokutový kop. K tomu se postavil L. Janka. Jeho střelu J. Vild vyrazil jen před sebe a L. Janka už se napodruhé nemýlil. První poločas skončil zaslouženým jednobrankovým vedením domácích. Mýto se v prvním poločase spíše trápilo. Bříza svého soupeře přehrávala a byla rozhodně aktivnějším týmem.

 

Do druhého poločasu vstoupilo Mýto aktivněji a už ve 49. minutě přešel J. Abrt přes polovinu hřiště, nahrál na M. Švejdu, který nebezpečně vystřelil. Střela šla naneštěstí pro domácího J. Schimmera těsně vedle jeho tyče. V 54. minutě se dostal k míči J. Kraček, našel J. Pauknera, který nahrál zpětnou přihrávku na M. Macháčka. Ten vystřelil a jeho střelu nohou mírně tečoval P. Bejček, ale J. Vild byl připraven. V 56. minutě se dostal do zakončení v malém vápně J. Paukner. Od jednoho ze tří hráčů soupeře se míč odrazil těsně vedle branky. S ubíhajícím časem a několika střídáními se hra Mýta zlepšila a hra se tak vyrovnala. Mýto chtělo za každou cenu srovnat a začalo dělat ještě více chyb v obraně.

 

Jedné z nich využil v 81. minutě J. Němeček, když stoper J. Abrt podklouzl a J. Němeček šel do samostatného úniku. Bohužel jeho střela z malého vápna vůbec nenašla branku. Tento moment mohl břízské za pár minut velice mrzet. V 88. minutě nešťastně fauloval ve velkém vápně V. Zavadil a rozhodčí nařídil pokutový kop i pro Mýto. K míči se postavil O. Konopásek. Ten sílu okamžiku nezvládl a jeho střelu doprostřed branky J. Schimmer s přehledem vyrazil a následnou lehkou střelu z úhlu už pokryl. Ještě v 90. minutě se do zakončení dostali domácí, když J. Kraček vystřelil a J. Vild jeho střelu vyrazil jen na kopačky J. Němečka, který nastřelil břevno. Poté byl zápas ukončen a Bříza si připsala velmi důležité tři body.

 

autor: Lucie Sedláčková



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková: V prvním poločase jsme soupeře jasně přehrávali a vyústila z toho vedoucí branka z penalty. Druhý poločas se hra srovnala. Měli jsme přidat pojistku, ale ta nepřišla a v 88. minutě jsme se strachovali o vítězství. Brankář J. Schimmer nás podržel, když vychytal penaltu a těch pár minut do konce už jsme si pak pohlídali.




Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - A. Lavička [-] , S. Rous [-] , L. Janka [-] - J. Kraček [-] , P. Chocholatý [-] , M. Macháček [-] - J. Paukner [-] (78. J. Sedlecký [-] ) , J. Mašek [-] (84. T. Lomoz [-] ) - M. Zavadil [-] (73. J. Němeček [-] ) , V. Zavadil [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - O. Konopásek [-] , M. Švejda [-] (89. K. Krátký [-] ) , D. Rieger [-] (68. M. Lupáč [-] ) , J. Kotnauer [-] , P. Bejček [-] , M. Veverka [-] , P. Štych [-] , M. Brož [-] , J. Abrt [-] , Z. Hackr [-] (46. M. Světlík [-] )

ŽK: 80. A. Lavička - J. Abrt , 26. J. Kotnauer , 89. P. Štych .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠIMEK František - VOLF Michal, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza