T. György 39. (p.)
T. György 48.
2:3p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 15:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov zabral!


Branky


39. T. György (p.) , 48. T. György - 63. J. Valachovič , 87. M. Černohorský (p.)
23

Holýšovské penaltové prokletí prolomeno, tým trenéra Hirschla bere dva body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penaltové vedení

Holýšov přijížděl do Nýrska v pozici posledního týmu tabulky a jakýkoliv bodový zisk by pro svěřence trenéra Hirschla byl zlatý. Dříve ambiciózní tým letos doplácí na blízké kopečky, za jejichž vrcholy utíká každoročně hned několik borců z vod krajského přeboru.

První poločas se odehrával především na obranné polovině hostujícího celku, ovšem skvěle zvolená defenzivní taktika v první pětačtyřicetiminutovce nedovolovala žádné velké šance, a gólman Horáček si tak první vážný zákrok připsal až po dvaceti minutách, kdy se po rychlé kombinaci dostal míč do malého vápna, kde vše zachránil právě holýšovský brankář včasným výběhem.

Závěr poločasu ale přecijen přinesl úvodní branku. Brož vysunul Györgyho, který našel zpětnou přihrávkou Kopřivu, jenž byl ve vápně sražen Kaasem k zemi a sudí Maroušek odpískal pokutový kop. K němu se postavil kapitán György a přesným pokusem otevřel skóre utkání.

Penaltové vyrovnání

Druhý poločas začal pro domácí borce na výbornou. Rubáš přesným pasem poslal do brejku Györgyho, který si skvělým zpracování přiklepl míč do běhu a se štěstím procpal míč již podruhé v utkání za nešťastného Horáčka.

Nýrsko ovšem své vedení nedokázalo udržet a Holýšov se dočkal vyrovnání, když se po rohovém kopu objevil kulatý nesmysl u Valachoviče, který si věděl rady a vstřelil kontaktní branku. A to nebylo vše. V 87. minutě hostující hráči zahrávali přímý kop, při kterém si sudí Maroušek zřejmě všiml nějakého nedovoleného zákroku v předbrankové mlýnice a odpískal pokutový kop. Tíhu okamžiku na sebe vzal kapitán Černohorský a precizním kopem pod břevno Moravcovy branky vyrovnal na 2:2.

Penaltové kolo štěstí přineslo více štěstí hostujícímu celku, který tak bere cenný bod navíc, který může být v boji o záchranu tím rozhodujícím.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Tomáš György, hráč domácích: "Na první pohled rozhodnutý zápas jsme ztratili svou lehkomyslností nezodpovědností. Pro nás varování, že ani výsledek 2:0 a zdánlivě hra pod kontrolou není záruka vítězství."




Sestavy


FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - M. Bastl [-] (78. D. Vávra [-] ) , D. Šnour [-] , D. Kotlan [-] , M. Brož [-] , J. Lužný [-] , T. Rubáš [-] (71. M. Valenta [-] ) , A. Antonovics [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] (65. P. Výtisk [-] ) , J. Kopřiva [-] (81. F. Kolář [-] )

FK Holýšov
V. Horáček [-] - P. Jeniš [-] , J. Vnouček [-] , S. Staněk [-] , J. Valachovič [-] , J. Sušánka [-] (88. M. Nemček [-] ) , M. Černohorský [-] , V. Kaas [-] , R. Baxa [-] (46. R. Kraus [-] ) , P. Trhlík [-] , D. Zavadil [-]

ŽK: 30. J. Kopřiva , 86. M. Valenta - 37. V. Kaas .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - KŘEN Jiří, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích