2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 16:30

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Duel Lhoty s Nýrskem rozhodla nádherná rána Pavla Nového


Branky


20

Utkání spělo do penaltového rozstřelu, to utnul až střelou do šibenice Pavel Nový a vystřelil tři body pro sokoly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoké tempo

Když se oba soupeři potkali naposledy, byla z toho vysoká výhra Nýrska v poměru 4:0. I proto domácí tým nastoupil do utkání nabuzen a odhodlání urvat vítězství a odnést si všechny tři body bylo cítit ve vzduchu již od Plzně.

Lhota se prezentovala rychlou hrou po křídlech, odkud do vápna létal jeden centr za druhým, ale Moravec v brance byl pozorný a většinu míčů sbíral již ze vzduchu. To Nýrsko vyčkávalo a po chybách se vrhalo rychle do ofenzivy, z čehož pramenila asi největší šance prvního poločasu, při které se sám na Böhma řítil Kalivoda, ale lhotský brankář se zaskvěl výborným zákrokem.

První poločas tak branku nepřinesl a do šaten se šlo za bezbrankového stavu 0:0.

Borec na konec

Úvod druhého poločasu patřil aktivnějším hostům, kteří ze šaten očividně vykročili pravou nohou a několik minut zatlačili Lhotu na vlastní polovinu. Z tohoto tlaku pramenily také dva přímé kopy z velmi dobrých pozic, které György poslal jen těsně vedle tří tyčí sokolské branky.

Když už se domácí mančaft probudil ze zimního spánku, začal opět hrozit především ze vzduchu, ale ani série rohových kopů branku nepřinesla a už to vypadalo, že po devadesáti minutách přijde ještě pár navíc v podobě pokutových kopů.

V tu chvíli ovšem zavelel ke zteči mladý obránce Nový, který si od půlky vystoupil s balónem až pár metrů před vápno a nádhernou táhlou křižnou ranou vymetl pavučinky v Moravcově brance. Neuvěřitelná branka nalila domácím hráčům adrenalin do žil a na hřišti to bylo v posledních minutách znát. Hosté sice zahrozili v podobě Paulovo hlavičky z ofsajdové pozice, ovšem veškeré šance hostů na bodový zisk uhasil Horník, po jehož pěkném uvolnění zakončil Michael Křížek a Lhota se mohla radovat z vítězství 2:0.

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jakub Šroubek, talent domácích: "Nýrsku jsme měli co oplácet, takže o motivaci nebyla nouze. Navázali jsme na dobré předchozí výkony. Čekal jsem, že zápas rozhodnou penalty, ale pak to vzal Pája na sebe a vymetl všechny pavučiny v šibenici. Myslím, že jsme ale vyhráli zaslouženě."




Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Salák [-] (77. J. Langer [-] ) , M. Varga [-] , O. Kotrnoch [-] (90. J. Fürbacher [-] ) , J. Šroubek [-] , P. Nový [-] , J. Horník [-] , Z. Černý [-] , M. Křížek [-] , D. Křížek [-] (87. Z. Paul [-] ) , J. Záhrobský [-]

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - T. Rubáš [-] (78. J. Pavlík [-] ) , D. Kotlan [-] (87. M. Jarko [-] ) , M. Brož [-] , J. Lužný [-] , T. Valenta [-] (85. M. Valenta [-] ) , A. Antonovics [-] , K. Kalivoda ml. [-] (82. D. Šnour [-] ) , T. György [-] , J. Kopřiva [-] , P. Výtisk [-]

ŽK: 29. D. Křížek - 29. A. Antonovics .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: ŠIMEK František - FILLINGER Miloš, ŽÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích