2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 10:30

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Olešná v průměrném zápase se Hředlemi zvítězila


Branky


16

Olešná - Zajímavý souboj mohl být k vidění na Olešné, kam zajížděly Hředle. Ty se v minulém zápase herně chytly a chtěly to jistě potvrdit nyní. Po fotbalové stránce utkání moc nenabídlo, domácí si ale došli pro výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešná ovládla první půli

Olešná na svého soupeře vlétla a šla hned ve 3. min. do vedení. Centr ze strany uklidil M. Polášek hlavou s lehkým dotykem tyče do branky - 1:0. Domácí měli další šance, ty ale nevyužili.

 

Hředle mohly z ojedinělé šance vyrovnat, ale přečíslení nezakončila trojice Bechner, Vitner a Vodrážka přesně, když si posledně jmenovaný nezpracoval ideálně míč.

Fiedler mužem zápasu

Druhý poločas byl opakem prvního. Hředle si vytvořily obrovské množství šancí, žádná z nich ale nebyla proměněna. Buď v důsledku nepřesné koncovky nebo útočné snažení ztroskotalo na Fiedlerovi, který by od deníku Sport zasloužil desítku.

 

Na skvěle chytajícím brankáři si vylámalo zuby hned několik hráčů, hlavičky Doška a Bethela gólem neskončily. Ani další střelecké pokusy nezasáhly cíl, a tak domácí v jedenácti lidech bez možnosti střídání zápas dotáhli do vítězného konce. Uklidňující branku přidal do otevřené obrany Černý a bylo rozhodnuto - 2:0.

 

Galerie od Lukáše Ilberga!



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miloslav Doležal, trenér: "V utkání jsme nebyli lepším týmem, ale narozdíl od soupeře jsme vstřelili branky. Celý tým podal bojovný a zejména do obrany disciplinovaný výkon, který podpořil výborným výkonem gólman Fiedler. Se 3 body panuje samozřejmě spokojenost."

FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí: "Prvních deset minut na nás Olešná vlétla ve velkém tempu, které ale nemohla vydržet. Po celý poločas nás ale kromě jedné šance k ničemu nepustila a zaslouženě vedla. Druhý poločas to byl ale zápas na jednu branku. Většina hráčů se dostala do šance, ale zahazovali jsme je. Nebo nás vychytal několikrát výborný Fiedler, kterému mohou domácí děkovat. Remíza by tomu slušela více, ale kdyby se hrálo ještě tři dny, tak nedáme gól snad ani z penalty. Zápas neměl moc velkou úroveň, bylo vidět hodně nepřesností z obou stran."



Sestavy


FC Olešná
V. Fiedler [-] - L. Majba [-] , J. Karas [-] , T. Sejpka [-] , R. Polášek [-] , J. Černý [-] , M. Polášek [-] , K. Ivančík [-] , A. Hlavsa [-] , T. Vodrážka [-] , L. Helebrant [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - V. Hladký [-] (76. M. Pichnarčík [-] ) , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , M. Šerák [-] (46. B. Amauwah [-] ) , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] , M. Cibulka [-] (55. J. Skoupý [-] ) , M. Došek [-] , T. Rendl [-] , M. Somol [-]

Hráči zápasu: V. Fiedler .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - POLÍVKA Zdeněk, SEDLÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Bude záležet v jakém složení se domácí sejdou.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Kněževes | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů