M. Hajný 32.
P. Šnídl 76. (p.)
3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 16:00

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Ohnivec aréně došlo na penalty, Jesenice o své vedení přišla


Branky


32. M. Hajný , 76. P. Šnídl (p.) - 43. F. Horvát , 55. D. Jeníček
16

Městečko - Předposlední kolo zaválo jesenické fotbalisty do Městečka, kde mohli navázat na domácí výhru se Slabcemi. V zápase Jesenice prohrávala, utkání otočila ve svůj prospěch, ale soupeři nabídla penaltu a ten toho využil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Městečko vstoupilo do zápasu lépe a vypracovalo si dost příležitostí k prvnímu gólu. Hned ve 4. min. se dostal odražený míč k Hajnému, ten ale v dobré pozici přestřelil.

 

Krátce po půl hodině už ale mířil ten samý hráč přesně. Šnídl se dostal z levé strany k centru, který Hajný uklidil - 1:0. Do kabiny ale vyrovnal Horvát, když Grill neodkopl míč a jesenický hráč z voleje prostřelil Abraháma - 1:1.

Ohnivci našli odpověď

Ve druhé půli šla Jesenice do vedení, když se přesnou technickou střelou prezentoval Jeníček - 1:2. V 76. min. byl ve vápně hostí nedovoleně zastaven Urban a Šnídl pokutový kop zužitkoval a poslal zápas do penalt.

Výměna brankářů se vyplatila

Domácí lodivod Jansa vsadil v rozstřelu na Procházku, který nahradil Abraháma. O vítězi rozhodla desátá série, po které brali Ohnivci plusový hod.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "Začátek zápasu jsme měli aktivnější a měli jsme dost šancí. Tu první velkou neproměnil Hajný, když trestuhodně přestřelil. Vedoucí gól dal Hajný po Šnídlově centru, pak Jesenice vyrovnala a šla dokonce do vedení. Z penalty jsme ale vyrovnali a v penaltách bylo deset sérií."

FC Jesenice
Pavel Altman st, trenér: "V úvodní části utkání jsme nadělali v obraně několik chyb a dovolili domácím si vytvářet brankové příležitosti. Můžeme být rádi, že v té době jsme obdrželi pouze jednu branku. S přibývajícím deštěm se lepšila i naše hra. Do poločasu dokázal vyrovnat Horvát. Po přestávce jsme se více tlačili před domácí branku a zásluhou Jeníčka jsme šli do jednobrankového vedení. Zřejmě spravedlivou remízu zařídilo trio Urban, Beneš a Šnídl. Jirka Urban padl do šestnáctky, rozhodčí Beneš nařídil penaltu a Šnídl z penalty srovnal skóre."



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] (90. L. Procházka [-] ) - J. Křikava [-] , J. Kučera [-] , T. Heger [-] - J. Hadrava [-] , P. Baba-Musah [-] (79. D. Jun [-] ) , J. Urban [-] , V. Prokop [-] , J. Grill [-] - P. Šnídl [-] , M. Hajný [-]

FC Jesenice
L. Bajer [-] - V. Fiala [-] , D. Jeníček [-] , J. Kougl [-] , J. John [-] (81. J. Pfejfer [-] ) , S. Pfejfer [-] , F. Horvát [-] , Z. Balý [-] , P. John [-] (57. P. Kotek [-] ) , J. Mutínský [-] (46. V. Řehoř [-] ) , P. Altman [-] (76. M. Kohout [-] )

ŽK: 30. J. Kučera , 83. J. Hadrava - 30. Z. Balý .
Hráči zápasu: J. Urban , P. Šnídl - F. Horvát , J. Mutínský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BENEŠ Adam - BENEŠ Jan, ŠPIDRA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Kněževes | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů