5:1
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 16:30

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužná dostala v Unhošti bůra


Branky


14. V. Šimáček , 16. J. Korpa , 24. R. Neuberger , 42. D. Vokoun (p.) , 52. L. Kejha - 65. P. Drenko
7

Unhošť - V dalším kole I.B třídy skup. A zajížda Lužná do Unhoště. Domácí byli favoritem, a tak měla Sparta malou naději bodového zisku, avšak ne nereálnou. Unhošť ale potvrdila roli favorita a jasně zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý náskok

Na první gól se čekalo necelou čtvrt hodinu, ale spíše by bylo na místě říci, že na dva slepené góly. Dlouhé autové vhazování propadlo až k Šimáčkovi, který se nemýlil - 1:0. Dvě minuty poté poslal do dvougólového vedení domácí celek Korpa, který se prezentoval krásnou střelou ze vzdálenosti cca 25m - 2:0.

 

Netrvalo dlouho a vedení bylo ještě navýšeno. Ve 25. min. přilétl centr do vápna z levé strany, skákavý míč si našel Neuberger a trestal - 3:0. Už se zdálo, že se půjde do kabin za tohoto stavu, ale opak byl pravdou. Ambrůžek odkopával míč z vlastního vápna a při atakování luženského stopera zařval jeden z domácích. Výsledek? Nejen pro hostující zřejmě překvapivě odpískaná penalta. K té se postavil Vokoun a stanovil konečné skóre první půle.

Unhošť si zápas pohlídala

Vedení 4:0 se dá těžko ztratit, ale i to se ve fotbale může stát. Tento případ se ale nyní nekonal, neboť v 51. min. servíroval jeden z domácích fotbalistů kolmici na malé vápno, kde si loptu našel Kejha a uklidil ji za Procházku - 5:0. Lužná se ale přeci jen dočkala alespoň čestného gólu. Akce započala u A. Špičky, který rychle posunul na Vejvodu, ten předal Šnajdrovi, který servíroval do vápna Drenkovi, který propálil zleva brankáře - 5:1. Další branka nepadla, a tak i nadále má Lužná na svém kontě nula bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček, trenér: "Zaplatili jsme za vlastní nedůraz při gólových situacích v úvodní půlhodině. Domácí nás předčili i v pohybu bez míče."



Sestavy


TJ Unhošť
Z. Pokorný [-] - M. Luka [-] , V. Šimáček [-] , J. Dvořák [-] , J. Korpa [-] , P. Vávra [-] , L. Kejha [-] , L. Havelka [-] , R. Neuberger [-] , D. Asník [-] (57. J. Roulich [-] ) , D. Vokoun [-]

TJ Sparta Lužná
P. Procházka [-] - J. Dolhý [-] , J. Špička [-] , J. Staněk [-] (82. R. Grill [-] ) , D. Kopernický [-] - P. Ambrůžek [-] , A. Špička [-] , S. Fronk [-] - R. Šnajdr [-] , J. Vejvoda [-] , P. Drenko [-]

ŽK: 44. R. Neuberger - 90. P. Ambrůžek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Navrátilová Pavla - ŽÁKOVÁ Dagmar, HES Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích