3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 17:00

25.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky nemilosrdně srazily lídra, náskok Chrudimi na Vltavín se ztenčil na rozdíl tří bodů!


Branky


54. J. Synek , 60. T. Bulíř , 76. J. Synek - 80. J. Krčál
23

Po bezbrankovém prvním poločase si domácí vypracovali nepřekonatelný náskok, hosté měli problémy s bráněním střelce Synka. Chrudim tak znovu ztratila a komplikuje si cestu za titulem, její suverenita je ta tam, z posledních čtyř zápasů si připsala jen tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

První tým tabulky přicestoval do Benátek nad Jizerou s nelichotivou bilancí tří po sobě jdoucích zápasů bez vstřelené branky. To, že to ani ve Středních Čechách nebudou mít svěřenci Pavla Jirouska snadné, bylo jasné již v prvním poločase. V Benátkách se totiž odehrával vyrovnaný souboj, ve kterém vůbec nebylo patrné, kdo je první a kdo bojuje o záchranu.

 

V prvním poločase stojí za zmínku Vavroušova střela, která se mezi tyče benátecké branky nevešla. Benátečtí odpověděli několika pokusy, které ale chrudimského brankáře Mrázka příliš nevylekaly. Poslat do vedení mohl chrudimské hráče kanonýr Rybička, jemuž ale Straka zmenšil střelecký úhel a jeho šanci vychytal. Branka nepadla ani v první nastavené minutě, kdy odmítl poslat svůj tým do vedení Kopecký, jenž v ideální šanci mířil vedle pravé tyče.

 

Synek se dvakrát trefil

Vstup do druhého poločasu měli lepší domácí fotbalisté. Přesto první střelecký pokus zaznamenali hosté, Kesnerova technická střela byla tečována na rohový kop. Nepřesný byl o chvíli později Ptáček. O mnoho větší příležitost si vypracovali domácí fotbalisté v 52. minutě. Hakl našel přesným centrem nabíhajícího Bulíře, který orazítkoval břevno Mrázkovy branky. O dvě minuty déle již udeřilo. Byl to právě Bulíř, kdo svedl neúspěšný souboj s brankářem Mrázkem, míč se dostal k Jakubu Synkovi, který obešel Mrázka a přelstil i dvojici protihráčů, stojících na brankové čáře – 1:0.

 

V 60. minutě se na pravé straně uvolnil Kocourek, který pěknou přihrávkou našel Tomáše Bulíře, jenž poslal míč do Mrázkova protipohybu – 2:0. Benátečtí chytrou hrou nepouštěli zkušenějšího soka do koncovky. Když už se to hostům povedlo, nad branku zakončoval střídající Vašulín. Naopak v 76. minutě přidali domácí ještě jeden gól. Opět v něm měl prsty agilní Bulíř, který našel pod sebe Jakuba Synka, jenž tvrdým pokusem propálil Mrázka – 3:0.

 

Až poté se dostali ke slovu hosté. Jakub Krčál obešel Horáka a dokázal propálit Straku na bližší tyč – 3:1. V závěru neuspěl ani Vašulín, tudíž si domácí z tohoto souboje připsali nesmírně důležité tři body.

 

Zdroj: kopanabenatky.cz



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
Ladislav Bobek (trenér): Dnešní utkání bylo o zodpovědnosti. Respektovali jsme kvalitu soupeře. Hlavně jsme tedy chtěli hrát zodpovědně, abychom neudělali nějaké chyby, bránili jsme v určitém bloku. Myslím si, že se nám to dařilo. Utkání vyhrála zodpovědnost a discplinovanost našich hráčů. Podařilo se nám vstřelit branky, další šance jsme ještě neproměnili. Chrudim se v závěru prvního poločasu mohla dostat do vedení, což by pak pro nás bylo určitě složitější. V tu chvíli při nás stálo štěstí. Splnili jsme to, co jsme chtěli hrát, právě tohle bylo klíčem k úspěchu.

MFK Chrudim
Pavel Jirousek (trenér): Domácí vyhráli zaslouženě, zřejmě působí kouzlo nového trenéra. Pokud bychom to tady zavřeli, gól bychom nedostali, to víme. My ale chceme hrát a získat tři body. Dostali jsme první gól, poté jsme to otevřeli ještě více, další dvě branky jsme obdrželi z brejků, mohli jsme dostat ještě další dva góly z dalších brejků. Jak říkám, chceme hrát fotbal.



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
R. Straka [-] - M. Horák [-] , J. Kocourek [-] (76. B. Tvrzník [-] ) , S. Mařík [-] (90. D. Farkaš [-] ) , M. Hošťálek [-] , J. Synek [-] , T. Bulíř [-] (89. J. Sudek [-] ) , S. Munzar [-] , J. Knobloch [-] (88. J. Zorkler [-] ) , D. Skuhravý [-] , F. Hakl [-]

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - S. Langr [-] , L. Kopecký [-] , J. Krčál [-] , T. Dostálek [-] (78. D. Vodrážka [-] ) , O. Kesner [-] , P. Rybička [-] (61. D. Vašulín [-] ) , P. Drahoš [-] , M. Ptáček [-] , D. Vavrouš [-] , L. Mastík [-] (80. J. Stránský [-] )

Počet diváků: 250. Rozhodčí: Štrincl Pavel - CIHLÁŘ František, SZIKSZAY Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Hosté potvrdí roli favorita.

26. 4. 2018 20:46
Hosté potvrdí roli favorita

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

vidím to na hosty

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů