Vedoucí Ujčov nečekaně prohrál v Losenici


Branky


18. P. Kamarád (p.) , 75. M. Mokrý , 84. Z. Pospíchal
0

Papírové předpoklady vzaly za své hned v prvním jarním kole, kdy Velká Losenice zdolala lídra tabulky z Ujčova o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká Losenice se ujala vedení

Začátek zápasu zahájily obě mužstva velmi opatrně, ani jedno mužstvo nemělo herní převahu, souboje se odehrávaly mezi velkými vápny. Výjimkou byla 18. minuta, kdy vběhl do vápna T. Neubauer a byl podražen. Penáltu bezpečně proměnil P. Kamarád. O chvíli později trefil s pomocí teče břevno R. Kasal. Do konce poločasu se nic výrazného nestalo.

Domácí dotáhli překvapení do konce

Druhou půly začali hosté náporem, který však nevedl k ohrožení domácí branky. V 75. minutě zahrával přímý kop M. Mokrý a překvapil brankáře Bureše střelou na přední tyč 2:0. Tím tlak hostů opadl a vše završil třetí brankou Z. Pospíchal, který si zaběhl za zkoprnělou obranu hostů. Závěr utkání se dohrával v naprostém klidu.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Miloš Němec: Nesouhlasím s trenérem Ujčova, že jsme odehráli průměrné utkání, ale myslím, že jsme na soupeře byli dobře připraveni. Výborně nám zahrála obrana v čele s J. Markem, na záloze R. Kasal a v útoku tradičně P. Kamarád. Musím však pochválit celé mužstvo za obětavý výkon.

SK Ujčov
Oskar Jančík: První jarní utkání jsme absolutně nezvládli. Soupeř hrál velmi průměrný fotbal, ale dnes by nás porazil i se zavázanýma očima. Přes zimní přestávku se v Ujčově stalo spoustu věcí a ačkoliv si to nechci připustit, podepisuje se to na naší pohodě i sehranosti. Když se k tomu připočte tréninková morálka, pracovní vytížení hráčů, tak z toho příliš dobrá rovnice nevychází.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šula Petr - PÁTEK Josef (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.