1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimov stále poslední


Branky


10

Fotbalisté FC Vratimov se ani tentokrát nedokázali bodově dotáhnout na předposlední Orlovou, a to ani přesto, že v domácím prostředí vyválčili bod s Pustou Polomí, která hraje v popředí tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vratimov překvapivě vedl

Do zápasu nastoupili všichni marodi, a připraven byl také Marek Svěnčík, který měl být po odpykání svého trestu hlavní útočnou zbrání domácích. Kluci toto utkaní odehráli velmi dobře, ale to, co nás trápí po celou sezonu je koncovka, která se nám stala osudnou i v tomto zápase. Už v 16. minutě jsme se dostali do vedení po Pohludkově utěšené ráně z dvaceti metrů, která mířila přímo do šibenice. Po dvou minutách mohl zvýšit náskok Brezula, který však svou akci nezakončil s potřebným klidem, a nechal tak vyniknout brankaře hostí. Po celý zbytek první půle jsme zdárně kombinovali a drželi otěže utkaní pevně ve svých rukou.

 

Nakonec plichta

Do druhého poločasu jsme šli s tím, že přidáme ještě jednu branku a z utkání si odneseme tři body. Bohužel pravidlo nedáš, dostaneš se opět ukázalo v praxi. V 53. minutě se na hřiště dostal Poštulka, který se záhy po svém příchodu dokázal prosadit z ojedinělé akce hostí. Zbytek zápasu jsme hráli otevřeny útočný fotbal a zahazovali jednu šanci za druhou. Nejprve trefil krásnou střelou Pohludka tyč, poté hlavičkoval Michalčák pouze do břevna. Dále se v sólovém nájezdu ocitl J. Pešek, který však mířil vysoko nad, a když ani jeden ze svých třech úniků po pravé straně nedokázal zdárně zakončit Svěnčík, bylo jasno, že tento zápas skončí nerozhodně.

 



Ohlasy k zápasu


FC Vratimov
Jiří Hořínek (trenér): Mužstvo ukázalo že umí nejen bojovat, ale také hrát pohledný a účelný fotbal, bohužel jediné, co sobotnímu výkonu chybělo, bylo gólové vyústění. Pustá Polom dokázala proměnit jednu ze svých dvou šancí, a tak si z našeho hřiště odváží bod. Věříme, že i navzdory složité situaci v boji o udržení pojedou naši kluci do Bílovce navázat na sobotní výkon a pokusí se vyhrát.




Sestavy


FC Vratimov
O. Juras [-] - R. Bandy [-] , R. Pešek [-] , R. Stuchlík [-] , M. Dawid [-] , L. Brezula [-] (81. M. Kašuba [-] ) , F. Racko [-] (63. V. Osvěčík [-] ) , M. Svěnčík [-] , J. Pohludka [-] (87. F. Jašek [-] ) , J. Pešek [-] , P. Michalčák [-]

Sport-Club Pustá Polom
M. Krystýn [-] - M. Švábík [-] , P. Malík [-] (53. L. Poštulka [-] ) , A. Blucha [-] (89. F. Demko [-] ) , J. Frank [-] , P. Pomp [-] , A. Černohorský [-] , R. Jašek [-] , A. Schwalbe [-] , P. Potůček [-] , M. Šmíd [-]

ŽK: 87. V. Osvěčík - 79. L. Poštulka .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: VIDLIČKA Daniel - TABÁŠEK Kamil, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tady jasna dvoječka, Polom v sestavě s Potůčkem, který se nebojí napřáhnout svoje levé torpédo z dálky přejede Vratimov, jak rychlík Bartošovou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích