Rapotice poprvé na jaře ztratily


Branky


1

Lídr tabulky ztratil první jarní body, když stejně jako na podzim remizoval s Bohdalovem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Matoušek poslal hosty do vedení

Bohdalov na svém hřišti v právě probíhající sezóně ještě neprohrál. Na jeho hřiště však přijel lídr tabulky z Rapotic, který je nejlepším týmem na hřištích soupeřů.

 

Domácí tým poprvé v jarní části sezóny nastoupil zcela kompletní a na jeho hře to bylo znát. Hned v 7. minutě se do šance dral Vojtěch Koukal, ale jeho povedená střela skončila jen na tyči hostujícího gólmana Tomáše Laše. Skóre se měnilo ve 20. minutě zápasu. Nebezpečný centr Milana Laše z kraje hřiště Martin Mundok v souboji pouze vyboxoval na hlavu Petra Matouška, od nějž se se míč obloukem šťastně odrazil do opuštěné domácí brány - 0:1. Bohdalov byl na hřišti lepším týmem, ale chybělo mu lepší finální řešení. Domácí hrozili rychlými akcemi po krajích hřiště. Hosté byli nebezpeční především díky standardním situacím.  

Henzl zajistil domácím bod

Druhá půle byla velmi podobná té první. Domácí byli za svoji snahu odměněni v 54. minutě zápasu, kdy se po chybě Tomáše Švarce a centru Aleše Neumana trefil Radovan Henzl - 1:1. Ve zbytku zápasu se nadále hrál pohledný nadprůměrný zápas. Další branka však již nepadla a oba týmy si body rozdělily.

 

Bohdalov o nadcházejícím víkendu zajíždí k derby na půdu Radešínské Svratky. Rapotice čeká zápas s Rokytnicí.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Alois Matějíček: Bohdalovští napravili podivný výsledek ze Starče a dokázali, že fotbal hrát umí, když jako jediní obrali, díky dvěma remízám, suverénní Rapotice celkově o čtyři body. V tomto zápase bohdalovští hráči bez výjimky ukázali bojovné srdíčko a potvrdili, že se v Bohdalově jen tak nevyhrává.

FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí): Vzhledem k vývoji zápasu a zahozeným šancím domácích zejména z úvodu první půle je pro nás bod spíše ziskem. Na druhou stranu vstřelený gól Bohdalova padl po naší, vcelku jednoduché chybě při bránění a domácí příliš gólových šancí ve druhé půli také neměli.



Sestavy


Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] , P. Jaroš [-] , A. Fabík [-] - A. Neuman [-] , J. Šimek [-] , P. Jaroš [-] , T. Doležal [-] - R. Henzl [-] , V. Koukal [-] -

FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Laš [-] , Z. Mucha [-] , M. Sobotka [-] , J. Matoušek [-] , J. Illek [-] , P. Matoušek [-] , M. Škorpík [-] (86. M. Dvořáček [-] ) , R. Valsa [-] , T. Švarc [-] , P. Sobotka [-]

ŽK: 48. P. Jaroš , 66. M. Mundok , 67. A. Fabík , 81. T. Doležal - 71. J. Matoušek , 83. Z. Mucha , 84. M. Škorpík .
Hráči zápasu: T. Doležal - P. Matoušek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BURZA Milan - KŮRKA Jaroslav, HAVLÍN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - BURZA Milan: 3
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 8
Zázemí: 10
Výkon domácích - Sokol Bohdalov: 5
Výkon hostů - FC Rapotice: 6
Hráč utkání - hosté: Petr Matoušek