Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu tabulkových sousedů uspělo domácí Bukovsko


Branky


11

Dolní Bukovsko díky výhře odskočilo svému protivníkovi z Ratibořských Hor na rozdíl tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Ratibořské Hory
Stanislav Buřič (trenér): K důležitému utkání, ve kterém jsme již potřebovali bodovat, jsme odjeli v kombinované sestavě, neboť se z různých důvodů omluvilo šest hráčů základní sestavy. Přesto jsme utkání začali aktivně a v 17. minutě jsme po proměněné penaltě Michala Prokeše šli do vedení. Poté jsme se uspokojili a soupeř hned po sedmi minutách po rohovém kopu vyrovnal na 1:1. Domácí se touto brankou dostali do hry a do konce poločasu měli převahu, kterou korunovali v poslední minutě prvního poločasu po nedorozumění naší obrany vedoucím gólem. Úvod druhého poločasu jsme zaspali a v rozmezí 51. - 54. minuty jsme inkasovali další dvě branky, čímž bylo o osudu utkání prakticky rozhodnuto. Hra poté spadla do průměru a utkání se již pouze dohrávalo. My jsme v 70. minutě korigovali stav na konečných 4:2 brankou Antonína Fišera, který tím oslavil svoje dvacáté narozeniny. Všem hráčům, kteří se dostavili, děkuji za předvedený výkon, v tomto utkání ale měli větší vůli po vítězství domácí. Naše mužstvo by již potřebovalo zvítězit, abychom dostali nový impuls do těžkých bojů o záchranu I. B třídy Tímto zvu všechny naše věrné fanoušky na další existenční utkání, které sehrajeme na domácím hřišti v sobotu 14.4. od 16.30 hodin s mužstvem Sokola Kardašova Řečice.



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko
J. Vítek [-] - Z. Dušek [-] , T. Pour [-] , J. Klika [-] - R. Kokeš [-] , L. Malecha [-] (77. P. Zahradník [-] ) , F. Cihla [-] , O. Kokeš [-] - J. Matoušek [-] (89. Š. Bicek [-] ) , L. Chochol [-] , J. Cihla [-] (26. T. Venčovský [-] )

SK Ratibořské Hory
T. Hoffmann [-] - M. Prokeš [-] , A. Fišer [-] , S. Katolický [-] , T. Kučera [-] , J. Vaněček [-] , D. Feichtinger [-] , F. Růžička [-] (66. T. Strada [-] ) , M. Průcha [-] (74. L. Balík [-] ) , M. Blovský [-] , V. Říha [-] (46. T. Pechánek [-] )

ŽK: 80. J. Klika , 90. R. Kokeš - 78. L. Balík , 90. M. Prokeš .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: VICAN Miroslav - VICAN Miroslav, KNOTEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích