3:1
(1:0)
54. J. Lacko
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 13:30

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov nad Vltavou si připsal pátou výhru v řadě, porazil Zlatou Korunu


Branky


16. A. Matoušek (p.) , 70. J. Macík , 83. J. Šimeček - 54. J. Lacko
16

 

V sobotu dorazila do Boršova nad Vltavou nedaleká Zlatá Koruna. Boršov se v jarní části, zejména v její druhé polovině, nachází ve skvělé formě. To Zlatá Koruna je na tom bodově hůř, ale boj o záchranu v soutěži nevzdává.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubený výsledek v poločase

 

Hosté do zápasu vstoupili lépe, ale nevěděli si rady s domácí dobře hrající defenzivou. A to i přesto, že častěji drželi míč na svých kopačkách, inkasovali jako první. V 16. minutě nařídil hlavní rozhodčí Cigáň pokutový kop. Míč si na penaltový puntík postavil exligový Aleš Matoušek a bezpečně otevřel skóre – 1:0. Hosté své šance neproměnili, takže hubený výsledek 1:0 byl zároveň poločasový.

 

Lacko vyrovnal, ale domácím zůstaly všechny body doma

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, kterým se podařilo korigovat výsledek. V 54. minutě vyrovnal Lacko a vykřesal naději na bodový zisk – 1:1. Jenomže hosté při snažení o otočení výsledku na svou stranu vyrobili chybu v defenzivě, kterou domácí potrestali a vedení na svou stranu jim vrátil Macík2:1. To už se zápas prakticky jen dohrával, pomohla tomu i 83. minuta, kdy Šimeček definitivně rozhodl o výhře domácích 3:1. V posledním kole zajíždí Boršov nad Vltavou do Nové Vsi – Brloh. Zlatá Koruna doma v zápase o přežití přivítá Suchdol nad Lužnicí. Nutno podotknout, že tyto dva zápasy budou v posledním kole zřejmě divácky nejzajímavější.

 



Ohlasy k zápasu



SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Výborné jarní formy domácího Boršova jsem se obával, což se v konečném skóre nakonec i projevilo. Do utkání jsme vstoupili dobře a myslím, že jsme v prvním poločase byli lepším mužstvem, s míčem častěji na kopačkách. Bohužel jsme naše šance nevyužili a inkasovali z penalty. V druhém poločase jsme vyrovnali a chtěli zápas otočit, ale po ojedinělé chybě jsme inkasovali a již neměli síly na obrat. Rozhodovat o sestupu se tak bude v posledním kole, kdy musíme porazit Suchdol a doufat, že Boršov vyhraje v Nové Vsi - Brloh.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
R. Vosejpka [-] - R. Řežáb [-] , F. Pokorný [-] , V. Anderle [-] (66. J. Šimeček [-] ) , J. Havlíček [-] (46. J. Macík [-] ) , J. Šefčík [-] , L. Soukup [-] , L. Fessl [-] , A. Matoušek [-] , R. Kofroň [-] , F. Filištein [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Král [-] (71. D. Steinocher [-] ) , M. Štěpánek [-] , T. Weinhard [-] , D. Fuciman [-] , M. Homer [-] , V. Ohnsorg [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , J. Lacko [-] , J. Houska [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - IZUGRAFOV Svyatoslav, VALEŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 6. 2018 15:45
3:1 je vymalováno .

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů