6:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné rozstřílelo Ledenice


Branky


44. L. Šolc , 67. L. Wohlgemuth , 76. R. Otepka , 79. P. Kössl (p.) , 83. D. Samek , 89. A. Goretki - 33. L. Winkler , 75. M. Volf
17

 

Zápas o třetí místo, ve kterém si to rozdaly oba celky, dopadlo lépe pro domácí. Diváci viděli osm branek a zejména ti domácí odcházeli po zápasu domů spokojeni.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

 

V prvním poločase diváci přihlíželi atraktivní hře se šancemi na obou stranách. Na první branku zápasu ale čekali až do 33. minuty, kdy se prosadil hostující Winkler a otevřel skóre – 0:1. Těsně před odchodem do šaten ale hosty zchladil domácí matador Šolc, který svou čtrnáctou brankou v soutěži vyrovnal – 1:1.

 

Tři branky za sedm minut rozhodly

 

I ve druhém poločase pokračovaly oba týmy v atraktivní hře, tentokrát se diváci dočkali více branek. Nejprve se v 67. minutě trefil Wohlgemuth a otočil na 2:1. V 75. minutě se skóre měnilo znovu, byl to ledenický jarní střelec Volf, který vyrovnal – 2:2. Pro něho to byla jedenáctá branka v sezoně. Jenže hosté se ani nestačili rozkoukat a přišel tvrdý direkt, který si ani nezasloužili. Nejprve se hned po brance Volfa trefil trenér roudenského A týmu – Otepka3:2. V 79. minutě dostali domácí výhodu pokutového kopu, ke kterému se postavil Kössl a bezpečně zvýšil – 4:2. A aby toho nebylo málo, tak se v 83. minutě trefil Samek a zvýšil skóre o tři branky – 5:2. Hosté se z hrůzných sedmi minut oklepali, ale branku domácího Konečného už neohrozili. V 89. minutě je navíc potrestal Goretki, který uzavřel na konečných 6:2. Nutno podotknout, že až na sedm minut, které rozhodly utkání, se hrál vyrovnaný zápas, i když tomu výsledek nenapovídá. V příštím kole se rezerva Roudného rozloučí se sezónou na hřišti lídra z blízké Nové Vsi. Ledenice doma také hostí nedalekého soupeře a to tým Olešnice.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Ledenice
Stanislav Jindra (trenér): I když to podle výsledku nevypadá, tak se kromě posledních deseti minut jednalo o vyrovnané utkání, kdy byly šance na obou stranách a diváci se určitě nenudili. Domácí sice byli místy lépe se pohybujícím týmem, zejména vzhledem k mladším hráčům, kteří za ně nastupují, ale my jsme to dokázali nahradit kombinační hrou a rychlými protiútoky. Závěrem však musím říci, že domácí vyhráli zaslouženě, neboť my jsme doplatili na individuální hrubé chyby, které předcházeli gólům domácích. Příští víkend nás čeká zápas s Olešnicí, kdy doufám, že jej vyhrajeme a zakončíme tak úspěšnou jarní část sezóny.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
D. Konečný [-] - A. Trejbal [-] , F. Budín [-] , D. Samek [-] , L. Šolc [-] (62. A. Goretki [-] ) , R. Otepka [-] , L. Wohlgemuth [-] (66. R. Svoboda [-] ) , B. Vogl [-] (56. D. Zíka [-] ) , P. Berounský [-] , M. Lerch [-] , P. Kössl [-]

TJ Slavoj Ledenice
J. Mařík [-] - J. Princl [-] , L. Winkler [-] , M. Volf [-] , J. Pavlík [-] , P. Svoboda [-] (83. F. Mičan [-] ) , A. Stránský [-] , M. Kadlec [-] , D. Fyrbach [-] (70. K. Havelka [-] ) , J. Fošum [-] , M. Bez [-]

ŽK: 20. P. Svoboda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - ŠŤASTNÝ Petr, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích