0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 10:15

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov zaskočil postupující Novou Ves a odváží si pohodlné vítězství


Branky


22

 

V sobotním dopoledni zavítal do Nové Vsi celek Boršova nad Vltavou. Domácí trenér Pekárek už v týdnu avizoval, že dá na hřišti prostor mladším hráčům, takže na lavičce zůstali Boháč, Procházka, Bartizal, Brožka i Janovský. Naopak na trávníku se objevili Beneš se Srbeným.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól na konci poločasu

 

První poločas začal lépe pro domácí, kteří si vypracovali nesčetně standardních situací, ale s žádnou si nedokázali poradit. Hosté se spíše jen bránili, ale postupem času začali vystrkovat růžky a začali být nebezpeční. Šancí v prvním poločase nebylo málo, ale žádné z mužstev se nedokázalo prosadit. Když už se zdálo, že se nic nestane, přišla 37. minuta a první chyba domácích obránců, kteří se nedomluvili, balón se dostal k Pokornému, který obešel i gólmana Peštu a poslal hosty do vedení – 0:1. Poté poločas skončil.

 

Pokorný dovršil hattrick

 

Druhé dějství probíhalo jako to první, domácí se snažili o zvrat, do hostujícího vápna létal jeden balón za druhým, ale dneska jim nebylo přáno. Když už se zdálo, že by mohlo přijít vyrovnání, přišla chyba číslo dvě. Průnikovou přihrávku vystihl hostující Řežáb, míč ještě předložil Pokornému a bylo to 0:2. O sedm minut později domácí brankář Pešta, ve snaze rychle rozehrát balón, nahrál místo svému obránci přímo na nohu Filipovi Pokornému, a ten neměl problém zkompletovat hattrick - 0:3!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka (hráč): Hrál se vyrovnaný zápas, ale dnes domácí dělali obrovské chyby, které hosté nekompromisně trestali, a proto v Nové Vsi zaslouženě vyhráli!! Nezbývá nic jiného, než hostům pogratulovat.




Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Pešta [-] - F. Vávra [-] , D. Pech [-] , T. Srbený [-] (46. R. Procházka [-] ) - T. Novák [-] , Z. Holý [-] , V. Neumann ml. [-] (71. P. Janovský [-] ) , P. Graman [-] (49. P. Boháč [-] ) - J. Beneš [-] (46. V. Brožka [-] ) , J. Jiránek [-] - E. Janeček [-]

FK Boršov nad Vltavou
R. Vosejpka [-] - R. Řežáb [-] , F. Pokorný [-] (80. J. Šimeček [-] ) , V. Anderle [-] , J. Vančura [-] , J. Šefčík [-] , L. Soukup [-] (84. J. Macík [-] ) , L. Fessl [-] , J. Havlíček [-] , R. Kofroň [-] , F. Filištein [-]

ŽK: 82. J. Vančura , 85. F. Filištein .
Hráči zápasu: F. Pokorný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LEIŠ Filip - HUČÍK Michal, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Ondřej Husa

Expert: Petr Gallistl
Tip experta: výhra domácích

Nová Ves si nebude jistě chtít pošramotit výbornou jarní reputaci a vyhraje, ale nebude to mít s rozjetým Boršovem jednoduché. Tipuji opět více gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Domácí už to došlapou vítězně až do konce sezóny v klidu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích