Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd si poradil s Olešnicí


Branky


31

 

Za pěkného sobotního odpoledne dorazila do Kamenného Újezdu Olešnice, která na jaře zatím neztratila ani bod. Kameňák ale určitě nechce body na svém hřišti rozdávat a to také bylo v zápase vidět. Zápas se odehrál na velmi dobře připraveném trávníku za hezké divácké podpory.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól Bahenského, Frnka ale kontroval

 

Už v 1. minutě zahrávali hráči Olešnice rohový kop. Kačírkův nadýchaný balón mířil na Bahenského, který mířil těsně vedle. Ve 4. minutě se už skóre měnilo. Situace se opakovala stejně jako v minutě první, kdy Kačírek z rohu našel přesným centrem Bahenského, který se tentokrát nemýlil a otevřel skóre – 0:1. Domácí ale dlouho nečekali a hned z první šance vyrovnali. A jak stylově – Frnka frnknul po levé straně a zakončil podél gólmana – 1:1. Olešnice si poté vypracovala sérii rohových kopů, ale z žádného nedokázala udeřit. Tak vzal vše do svých rukou rychlonohý Frnka, který jako přes kopírák otočil na 2:1. V dalších minutách byly viděny šance na obou stranách, ale gólmani Krauskopf ze strany hostí a Dudák ze strany domácích, byli na svých místech pozorní. Až ve 37. minutě se po skrumáži ve velkém vápně Olešnice dostal k balonu zkušený Soukup a upravil na 3:1.

 

Olešnici se zdramatizovat utkání nepovedlo

 

Začátek druhého poločasu šel lépe domácímu Kameňáku, který lépe držel míč. Olešnice se ovšem nevzdávala, ale dlouho se nedokázala dostat do větší šance. Od 60. minuty otevřela hru a snažila se o zvrat. Domácím jako kdyby docházely síly a rázem bylo utkání dost vyrovnané. Šance byly k vidění na obou stranách. Kamenný Újezd odrážel tlak hostí rychlými brejky, ale žádný nedokázal proměnit. Míč skončil buďto vedle nebo jednou i na horní tyči hostující branky. Až v 82. minutě se trefil Komberec a stanovil na konečných 4:1. V dalším zápase zajíždí Kamenný Újezd na hřiště Klikova. Olešnice doma přivítá Boršov nad Vltavou.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Vladimír Dudák (vedoucí): V Kamenném Újezdu se hrál oboustranně atraktivní fotbal, který se líbil početné skupině diváků. Domácí se snažili svého soupeře zatlačit na jeho polovinu, ale ten se představil ve velmi dobrém světle a hrozil zejména ze standardních situací a brejků. Jednu z nich na začátku zápasu proměnil ve vedoucí gól. Našim klukům musím poděkovat za poctivý a bojovný výkon. Myslím, že ve finále jsme byli nebezpečnější a zaslouženě jsme vyhráli. Olešnici přeji štěstí v boji o udržení. U nás se představili nejen fotbalově velmi sympaticky. Hráči zápasu z naší strany Frnka a Černý

TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Po dvou výhrách jsme jeli do Kameňáku podstatně lépe naladěni, než jsme jezdili k soupeřům na podzim. Abych řekl pravdu, pro nás tohle nebyl stěžejní zápas, takže jsme si to chtěli s domácím týmem rozdat na férovku. Oni jsou fotbalový tým, to nám vyhovuje. Dali jsme prvního góla a měli jsme tam spoustu šancí ze standardek, bohužel jsme jinou neproměnili. Myslím si, že se hrál oboustranně dobrý fotbal a k vidění bylo hodně šancí. Je třeba pochválit správce areálu, protože hřiště bylo velmi dobře připravené. Hodně nás zlobil zleva hrající Frnka, který dal dva góly a jeden připravil. Z naší strany pochválím střelce branky Bahenského.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Průdek [-] , V. Mráz [-] (80. J. Komberec [-] ) , J. Stegbauer [-] , R. Soukup [-] , M. Sládek [-] , D. Frnka [-] , A. Prokop [-] (76. V. Kotalík [-] ) , A. Černý [-] , D. Čermák [-] (86. J. Nejedlý [-] ) , P. Petkov [-]

TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - J. Lust [-] (46. M. Koktavý [-] ) , M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , L. Lenk [-] - B. Bahenský [-] , O. Husa [-] , T. Kačírek [-] , R. Horelica [-] , J. Dvořák [-] (86. L. Burda [-] ) - R. Brousek [-] (70. M. Hanzal [-] ) -

ŽK: 27. R. Horelica .
Hráči zápasu: D. Frnka , A. Černý - B. Bahenský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - ZABILKA Luboš, ONDRA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Ondřej Husa

Expert: Petr Fiala
Tip experta: výhra hostů

Nemohu jinak, než věřit našemu mužstvu, že si nějaký bod odvezeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích