Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 10:00

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorovice urvaly potřebný bod a stávají se mistry I.A!


Branky


14

To byl ale zápas! Lokomotiva nechtěla připustit, aby na jejím hřišti proběhly mistrovské oslavy a předvedla bojovný výkon. Po půli vedli domácí 2:1! Bavorovice pak zahodily penaltu, spasil je ale Šafránkův gól na 2:2. Na hosty ještě čekaly perné chvilky, když dohrávali v deseti. Zvládli to a radují se z mistrovského titulu a postupu do krajského přeboru!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bavorovice se dostaly pod tlak

Lokomotiva chtěla potvrdit povedené jaro. A soupeři už si mohli zvyknout, že v něm často těžila z povedených úvodů zápasu. To Suchovrbenští předvedli i tentokrát. První gól dal po samostatné akci Navrátil, když si pohrál s obranou a prostřelil brankáře Sýkoru. Za chvíli už Lokotka vedla 2:0. Choutka si naskočil na Ayebův roh a trkl míč do sítě. Hosté museli zabrat, dostali se pod velký tlak. Dopředu toho v první půli moc nepředvedli, ale nesmírně důležitou trefu si připsal ve 44. minutě Blažek, když zakončil před Rodenem přesně rychlý brejk.

Šafránek dal pro Bavorovice zlatý gól. A za jeho oslavu byl vyloučen

Bavorovice byly ve druhém poločase lepším celkem. Domácí se soustředili na obranu. V 55. minutě dle názoru rozhodčího fauloval ve vápně Šafránka kapitán domácích Kamiš. Míč si postavil Blažek, jenomže penaltu odflákl a obloučkem překopl bránu. Odpískaná penalta domácí nabudila a začala ostrá pasáž zápasu. Domácí měli velké šance ke vstřelení branky na 3:1. Kocar levou nohou neproměnil jasnou gólovku, neuspěl ani hlavičkou do téměř prázdné brány. A zaváhal také Navrátil, který měl také výbornou příležitost. A přišel trest.

 

V 78. minutě byl po rohu důrazný Šafránek a vstřelil pro své barvy doslova  zlatý gól. Záložník slavil branku vytržením rohového praporku, za to viděl druhou žlutou kartou a hosté hájili výsledek poslední čtvrhodinku v deseti. Bavorovice už ale nepřipustily komplikace, domácí sice hráli s míčem, ale soupeř už si prvenství vzít nenechal a potřebný bod ubránil bez větších komplikací, domácí už si žádnou tutovku nevytvořili.

 

Bavorovice tak po roce v I.A třídě hned míří o soutěž výše!



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB
Jiří Pečenka: "Naše motivace byla jasná - porazit lídra tabulky! Jsme zklamaní, že to nevyšlo. Začali jsme dobře, vedli dva nula a bohužel neproměnili některé další šance. Bavorovice snížily po ojedinělém protiútoku. Ve druhé půli byl malinko lepší soupeř, nepochopitelně jsme zalezli. Měli jsme ale dvě tutové šance zvýšit na 3:1 a hosté po pro nás nešťastných odrazech dotlačili míč do brány a uhráli pro ně potřebný bod. Hráčem zápasu od nás střední halv Choutka."




Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - P. Fantyš [-] (86. D. Bláha [-] ) , F. Navrátil [-] , J. Hruška [-] (89. Y. Kaneko [-] ) , P. Kokeš [-] , P. Kamiš [-] , M. Ayeb [-] (88. J. Růžička [-] ) , S. Nechuta [-] , D. Kocar [-] , T. Choutka [-] , R. Čapek [-]

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - J. Hanousek [-] - M. Blažek [-] , T. Kučera [-] (88. D. Klíma [-] ) , L. Červenka [-] - P. Babka [-] (67. M. Hurný [-] ) - F. Řehák [-] (76. M. Štěpánek [-] ) , J. Trnka [-] , F. Šafránek [-] , T. Koranda [-] , D. Rottenborn [-]

ŽK: 73. P. Fantyš , 75. F. Navrátil - 7. F. Šafránek , 60. J. Trnka . ČK: 78. F. Šafránek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ALBERT Karel - FORMÁNEK Luboš, DIMITROV Nikolaj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Špírek

Expert: Michal Špírek, redaktor soutěže
Tip experta: výhra hostů

Bavorovice zvládly ve velkém stylu utkání proti Slavii a tohle už si nenechají utéct. V Sucháči propuknou mistrovské oslavy.

13. 6. 2018 09:08
před dokopnou, výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů