1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 15:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Samohejl rozhodl brankou ze druhé minuty, pak už střelci mlčeli


Branky


24

Vimperk získal další cenný skalp a posunul se na pátou příčku, když přeskočil právě svého sobotního soupeře, ale i Vodňany a Planou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

             Začátky zápasů se pro Junior poslední dobou stávají noční můrou. Již ve druhé minutě po prohraném hlavičkovém souboji před vápnem šel  domácí Samohejl sám na Lízala a proměnil. V 9 minutě podnikli domácí druhý útok a opět Samohejl sám tváří v tvář před Lízalem, ale tentokrát dává vedle. V 11. minutě hosté měli první náznak šance, ale golman domácích včas vyběhl proti Dohonyimu a vstřelení gólu mu zabránil.

 

 

V 15. minutě se Samohejl ve vápně zmocnil balonu a jeho zakončení mu zneškodnil Lízal. Od této chvíle se v hostujících řadách hra zklidnila a začali přebírat otěže hry. Ve 24. minutě vyslal Kostka dlouhý pas za obranu, kam si naběhl Dohonyi, vrátil balon na vápno Juhaňákovi a jeho levačka pořádně vystrašila domácího golmana. V 35. minutě přišla pěkná kombinační akce po pravé straně Juhaňáka s Dohonyim. Posledně jmenovaný nacentroval do vápna, míč prošel až k Boukalíkovi a jeho střelu opět brankář kryje. Ještě v 45. minutě se opět vyznamenal brankář domácích Hrubý, když po kombinaci Kostky s Dohonyim vyrazil gólovku na rohový kop.

 

                Druhý poločas byl celý ve strakonické režii, ale gólu se hosté nedočkali. Hned v úvodu Kostka uvolnil do vápna Bálka, ale golman domácích se nenechal překonat. Do další šance se Junior dostal až v 70. minutě, když na Dohonyiho centr si naběhl Juhaňák a jeho hlavička skončila těsně vedle. V 77. minutě se dostali na dostřel branky domácí a to z trestného kopu. Míč si postavil Pospíchal a pořádně vystrašil Lízala. Střela šla o decimetry vedle. To bylo ze strany domácích vše ve druhém poločase.

 

Hosté ještě dvakrát ohrozili branku a to v 80. minutě Dohonyi  vystřelil z 20 metrů a golman jeho střelu stačil vyrazit. Poslední šance přišla v 85. minutě, Kostka dal průnikovku do vápna na Dohonyiho a jeho zakončení šlo těsně vedle. V průběhu druhého poločasu  trenér poslal na hřiště dva nové dorostence Petráně a Chvostu, kteří si vyzkoušeli dospělý fotbal a oba dva svou příležitost zvládli dobře.

AUTOR: JIŘÍ CIBULKA

Statistiky

Střely na branku  2 : 6
Rohy  0 : 7



Ohlasy k zápasu


TJ Šumavan Vimperk
Michal Uhlík (trenér, pro FB Vimperka): "V dalším zápase jsme doma přivítali tým ze Strakonic, který ještě v minulém kole bojoval doma o postup s Blatnou. Moc dobře jsme věděli, co hosté hrají, stejně jako oni o nás. Do zápasu jsme vstoupili skvostně! Náš útočník Samohejl dal po svém sólu gól a otevřel skóre tohoto zápasu. Nakonec to byl gól vítězný. Další šance jsme v prvním poločase bohužel neproměnili a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro nás. Druhý poločas se odehrával především na naší půlce a hosté nás trošku zatlačili před naši branku. My jsme ale poctivě bránili a hráči Strakonic nás tlačili, čehož jsme využívali k rychlým brejkům. Gól jsme nedali my a ani kluci od Otavy a tak jsme si připsali krásné tři body. Šumavan Vimperk jede!"




Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - R. Podskalský [-] (56. V. Šimandl [-] ) , P. Samohejl [-] (87. L. Sýs [-] ) , J. Pospíchal [-] , V. Matoušek [-] (62. D. Samec [-] ) , J. Blahout [-] , M. Kvapil [-] , V. Pankratz [-] , V. Blahout [-] , M. Sedláček [-] , J. Děd [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - M. Čapek [-] , D. Gondek [-] (66. R. Chvosta [-] ) , P. Cibulka [-] , M. Boukalík [-] , R. Kočí [-] - V. Dohonyi [-] (82. D. Petráň [-] ) , M. Šrámek [-] , T. Kostka [-] , D. Bálek [-] - D. Juhaňák [-]

ŽK: 65. P. Samohejl - 48. P. Cibulka , 77. L. Lízal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Toucha Matěj - RINTH Jan, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Dva týmy uprostřed tabulky, opět zajímavý zápas, oba týmy budou chtít vyhrát a vylepšit si postavení v tabulce. Můj typ výhra hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Michal Špírek

Expert: Filip Jícha
Tip experta: remíza

Také velice vyrovnaný zápas. Bude hodně o soubojích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blatná | Jihočeský | Strakonice

Tip: remíza

Tip: remíza