0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice doma opět po roce prohrály s Milevskem výsledkem 0:2


Branky


23

Milevsko po velkém zaváhání s Třeboní ve 22. kole, opět nachází dřívější formu. V minulém kole porazilo Sezimovo Ústí a nyní Katovice. Rozjíždí se tedy Milevsku další vítězná šňůra?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný první poločas

První poločas se odehrával v podstatě mezi vápny obou soupeřů. V brance Milevska debutoval teprve dvacetiletý brankář Vladislav Vanýsek, který pochází z Bechyně a prošel mládeží v Dynamu ČB. Více šancí dostat se do vedení měli hosté z Milevska (převážně J. Svojše), ale ani z jedné šance gól nepadl. První půle nenabídla divákům v Katovicích mnoho fotbalové krásy a bohužel ani jediný gól. Do šaten se tedy šlo o poločase za nerozhodného stavu 0:0.

Milevsko vyhrálo díky gólům na úvod a závěr druhého poločasu

To druhý poločas už byl o něco zajímavější. Ve 49. minutě utkání se prosadil dříve zmíněný J. Svojše, který dostal míč do branky po krásně střele Komárka z přímého kopu, jenž byla domácím brankářem vyražena pouze na tyč. Stav utkání 0:1. Poté měl dvě veliké brankové šance ke vstřelení branky P. Rejšek, ale ani jednu z nich nevyřešil efektivně. Tu první mu dobrým zákrokem vykopl brankář Vanýsek a samostaný nájezd na mladičkého brankáře také gólem neskončil. Katovičtí se v dalších fázích hry soustředili výhradně na útočení. Toho však využilo v samotném závěru Milevsko, které vstřelilo branku v 89. minutě na 0:2. Byl to L. Sedlák, jenž proměnil samostaný nájezd na brankáře Švehlu na výbornou. Konečný stav utkání 0:2. Všechny body si tak odvezli vzduchotechnici.



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek ml. (nehrající zástupce kapitána): V nepříliš pohledném utkání jsme herně opět nepřesvědčili, zopakovali jsme rok starý výsledek a nezískali ani bod.

FC ZVVZ Milevsko
Jakub Svojše (hráč): Výsledkově zápas hodnotím velmi kladně. Do Katovic jsme přijeli s hodně pozměněnou sestavou z mnoha různých důvodů, takže z tohoto pohledu jsme vybojovali maximum. Herně to nebylo ideální z obou stran. Od domácích jsem čekal více. V prvním poločase jsme měli možnost vzít zápas do své režie. Sám jsem měl dvě príležitosti ke vstřelení gólu. Na začátku druhé půle se mi podařilo dorazit skvělý přímák Komárka a mohli jsme být trochu klidnejší. Pak se hra přelévala od vápna k vápnu a Katovice měly šance srovnat skóre. Ke konci zápasu Sedlák proměnil svou šanci, a tak jsme si odvezli potřebné body.



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - P. Rybák [-] (75. L. Blatský [-] ) , L. Horejš [-] , M. Hromíř [-] - J. Miklas [-] , K. Cibulka [-] , O. Kagui [-] , J. Schánělec [-] - P. Rejšek [-] (84. M. Bláha [-] ) , V. Uher [-] , O. Koutský [-]

FC ZVVZ Milevsko
V. Vanýsek [-] - P. Novotný [-] , J. Kosobud [-] - J. Marvan [-] , L. Sedlák [-] , M. Petr [-] - P. Dvořák [-] , J. Svojše [-] (81. V. Mácha [-] ) , M. Kálal [-] (62. J. Alexa [-] ) , J. Komárek [-] , M. Málek [-]

ŽK: 75. V. Uher - 80. J. Alexa .
Počet diváků: 187. Rozhodčí: Kaštánek Libor - SEBERA Filip, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Marek Hanus
Tip experta: remíza

Katovice musí napravit nečekané zaváhání z Dačic, ale proti budou s chutí hrající vzduchotechnici, kteří nedají kůži zadarmo. V Katovicích je vždy dobrá atmosféra, takže očekávám zajímavý duel, kde si oba soupeři rozdělí po bodu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů