1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:1
(0:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

12.04.2015 15:30

19.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Světlá s Lukama nerozhodně


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Světlá začala dobře, přitlačila Luka, vyložená šance z toho byla jen jedna. Ve 13. minutě po centru Bláhy zakončoval Rezek vedle. Poté se hrálo útočně na obou stranách, ale bez šancí. Bankář Světlé se vyznamenal dvakrát po sobě v 39. minutě, když nejprve vyrazil těžkou střelu a po přelití hry se na něj řítil sám Vařejka. Ve 43. minutě byl ve vápně sražen Křikava, ale Kafka nastřelil z penalty jen tyč.

Po přestávce se zaskvěl opět Adamec, když vychytal Flesara. Na druhé straně Jiří Valenta prověřil z trestného kopu Čermáka. V 66. minutě se do šance dostal David Valenta, i jeho hlavičku Čermák vyrazil. V 84. minutě předvedli domácí akci na jeden dotek, na jejímž konci byl Rezek, který hlavičkou poslal Světlou do vedení. Když už se zdálo, že domácí vybojují tři body, tak se v 89.minutě prosadil Rozmahel z trestného kopu.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
Miloslav Kafka:


Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - B. Císař [-] , J. Petřík [-] , J. Valenta [-] , J. Vaňásek [-] - L. Vodička [-] , D. Valenta [-] , M. Kafka [-] , L. Rezek [-] - M. Křikava [-] , J. Bláha [-] (72. J. Štros [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
P. Čermák [-] - M. Bratršovský [-] , F. Rozmahel [-] , M. Boháček [-] , P. Trombelli [-] - L. Vařejka [-] (79. M. Hintnaus [-] ) , P. Navrátil [-] , D. Horáček [-] (70. F. Toman [-] ) , O. Lapeš [-] - P. Číhal [-] , F. Flesar [-] (87. J. Kanswohl [-] )

Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.