Jeviněves srazila lídra!


Branky


0

Po remíze s Botafogem přivítalil jeviněvští na svém hřišti Čečelice, jež doposud ztratily pouhé dva body a v minulém kole nadělili deset branek Dřínovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Z domácích ale čišelo odhodlání, sestava byla téměř kompletní, chyběl jen Martin Rozsypal. Sešla se i hojná divácká návštěva a i přes chladné počasí u zajímavého utkání nikdo nemrzl. Začátek byl z obou stran víceméně oťukávací, nicméně bez gólových příležitosti na obou stranách.

 

Postupně se ale domácí více a více osmělovali a byli nebezpěčnější. Obrana zalepila pár okének, která se na začátku zápasu zdála být pootevřená, útočníci se pouštěli do rychlých výpadů. Přesto se hosté dostali dvakrát ke slušnému zakončení, ale se skóre nehnuli. Na druhé straně domácím také několikrát chyběl jen kousek k nebezpečnému zakončení. Přesto se o poločase zdálo, že překvapivě blíže k vítězství mají blíže srdnatě bojující domácí. Hýřili pohybem, hráli jednoduše, vzadu na jistotu, vpředu přímočaře. Bojovali a byli za to odměněni, když Tomáš Janovský chytře autovým vhazováním přehodil nepozornou obranu, Petr Duchoslav míč zatáhl do vápna, jeho pokus zblízka hostující golman ještě vyrazil, ale na dorážku Honzy Brofta už neměl nárok 1:0 ve 46. minutě.

 

Hosté se sice pustili do útoku s ještě větším odhodláním, ale naráželi na pevnou obranu a nechávali pootevřená zadní vrátka. Jakoby si nevěděli rady se situací jež tuto sezonu nezažívají – tedy že prohrávají. A tak měl stále více práce hostující golman. V jednom případě už byl překonaný, po centru zprava stál Jirka Kokšál sám před prázdnou brankou, ale přihrávku nedokázal dostrčit do branky. Snad si to nechal na další utkání, tentokrát to mrzet nemuselo. Petr Duchoslav, který vystřídal Petra Kindla na druhý poločas, nejenže měl značnou zásluhu na první brance, ale krásnou střelou na vzdálenější tyč deset minut před koncem nedal brankáři šanci a zpečetil překvapivé ale zasloužené vítězství domácí jeviněvse 2:0.

 

Závěr už toho příliš nepřinesl, domácí si počínali zkušeně, v obraně čněl jako maják zkušený Pavel Macák a týmovým výkonem si vítězství pohlídali. V příštím kole Jeviněvské čeká další těžký soupeř – nejen několika bývalými ligovými  fotbalisty posílený kralupský Kaučuk.

 

AUTOR: JAROSLAV KYSELA



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Schoř [-] , D. Velický [-] , M. Černý [-] , J. Kokšal [-] (86. M. Malý [-] ) , J. Broft [-] , P. Macák [-] , J. Šelicha [-] , T. Janovský [-] (38. P. Novotný [-] ) , P. Kindl [-] (46. P. Duchoslav [-] ) , M. Paul [-]

TJ Sokol Čečelice
J. Fryk [-] - P. Čermák [-] , D. Černý [-] , P. Taclík [-] (62. D. Hlaváček [-] ) , T. Kolínský [-] , P. Douděra [-] , P. Resl [-] , P. Zeman [-] , J. Kábrt [-] , J. Zeman [-] , J. Nevím [-] (60. J. Szen [-] )

ŽK: 24. P. Kindl , 65. J. Kokšal - 28. P. Taclík , 35. T. Kolínský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NĚMEČEK Libor - KYSELA Jaroslav (N), POLIČKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.