1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po zaváhání Dukovan a Moravce, se Měřín dostává opět do hry o postup


Branky


0

Tým vedený trenérem Munduchem vyhrál nad Bítešskou rezervou a bodově se dotahuje na Dukovany a Moravec.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve Velké Bíteši toho diváci z fotbalového umění moc neviděli. Na hřišti se bojovalo o každý metr a první poločas mnoho šancí nepřinesl. Hostující tým občas zahrozil z brejkových situací, ale žádnou nedotáhl do konce. První poločas tak rozhodly standartní situace v závěru poločasu. Nejrpve ve 39. minutě se trefil Bublan a ve 43. minutě opět ze standartky navýšil skóre Matoušek. Ve drůhé půli zlepšili domácí pohyb a zpřesnili přihrávku a byli to právě oni, kterým se podařilo v 63. minutě vstřelit kontaktní branku, když se trefil Kopáček. Měřín si ovšem vítězství nenechal vzít a vzhledem k tomu, že si za zápas vypracoval více gólových příležitostí zaslouženě vyhrál a připsal si velice důležité 3 body ze soupeřova hřiště.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Marek Loucký - Velká Bíteš (trenér): V prvním poločase jsme si nepohlídali standartní situace a dvakrát inkasovali. Po přestávce jsme se zlepšili, vytvořili si občas i nějakou šanci, ale na víc než na snížení jsme neměli. Měřín měl celkově o chloupek víc příležitostí a výhru si zřejmě zasloužil.

TJ Jiskra Měřín
Petr Munduch - Měřín (trenér): První poločas jsme byli lepším týmem a vytvořili jsme si spoustu šancí a ze dvouch standartních situací jsme zaslouženě vedli. Ve druhém poločasu nám dělal problémy Střecha, který se přesunul na hrot. Bíteš byla ve druhém poločase o trošku lepší, ale výhru jsme si zasloužili.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
J. Karel [-] - L. Tomáš [-] , S. Ondřej [-] , L. Kopáček [-] , O. Mucha [-] - L. Střecha [-] , J. Jelínek [-] (25. O. Bartošek [-] ) , O. Loup [-] , M. Klusák [-] - R. Hemala [-] (79. M. Paprskář [-] ) , T. Dvořák [-]

TJ Jiskra Měřín
P. Sysel [-] - M. Matoušek [-] , K. Kružík [-] , L. Doležal [-] , T. Bublan [-] (71. T. Bumbálek [-] ) - D. Robotka [-] (86. M. Hladík [-] ) , L. Řezníček [-] , M. Kolda [-] , J. Šoukal [-] (90. J. Kučera [-] ) - D. Jonáš [-] , T. Vokoun [-]

ŽK: 15. D. Jonáš , 20. M. Matoušek , 43. M. Kolda , 89. J. Kučera .
Hráči zápasu: L. Střecha - M. Matoušek , K. Kružík .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.