4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rantířov deklasoval na svém hřišti Vladislav


Branky


0

S podmáčeným terénem se vypořádal jediný Rantířov. Vladislav podala velice špatný výkon a trenéru Venhodovi nebylo po zápase vůbec do řeči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních deset minut bylo v roli oťukávání z obou stran. Ve 12. minutě domácí Horáček poslal PVK kolem zdi, ale gólu zabránil hostující obránce. Ve 28. minutě Kozák poslal dlouhý centr do vápna, kde získal vzdušný míč Vacek, ale ten těsně míjel bránu. Ve 31. minutě se odehrál důležitý moment, když Kozák vyslal do úniku Kubíka, který byl nečistě ve vápně sražen a pan rozhodčí Škorpík okamžitě ukázal na pokutový kop. Nařízenou penaltu bez problému Horáček proměnil. Mezitím hosté dvakrát zkoušeli pozornost Krupici, ale ten byl proti.

Na začátku druhého poločasu se do brejku dostal Vacek, ale ten díky špatnému terénu neodhadl úskok míče. O pár minut později po krásné ose Vostál, Bartejs a Kubík, kdy třetí jmenovaný nahrál Vackovi, který se v dobré pozici nemýlil. V 65. minutě Klíma utekl po levé straně, následně přihrál míč do vápna Bartejsovi, ale ten minul. O sedm minut později si opět zopakovali akci Klíma s Bartejsem, ale naštěstí pro domácí již tuto akci dovedli do zdárného konce. V 87. minutě dal Vaněk na konečných, 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček (Rantířov): Po celé utkání jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme i vyhráli. V zápase jsme si vytvořili mnoho šancí. Hráli jsme velice dobře v defenzivní i ofenzivní části.

TJ Vladislav
Lubomír Venhoda (Vladislav): Začátek zápasu byl pro obě strany velice těžký, protože se hrálo na podmáčeném hřišti, na kterém se nedalo kombinovat. Hra se přelívala nahoru dolu a díky špatnému terénu vznikalo mnoho nepřesností. Hlavní klíčový moment byl ve 35. minutě, kdy domácí proměnili pokutový kop. Ve druhém poločase jsme si vytvořili slibné šance, které bohužel nebyly proměněny. Toho využili domácí a po rychlém brejku navýšili skóre na 2:0. V závěru zápasu jsme udělali dvě hrubky a bylo po zápase. V zápase jsme předvedli velice špatný výkon a po zásluze domácí vyhráli. Příští týden musíme doma naplno bodovat a odčinit tuto potupnou porážku.



Sestavy


TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - L. Kalný [-] , J. Kozák [-] , D. Vaněk [-] , P. Pavlíček [-] - D. Oberreiter [-] (31. M. Klíma [-] ) , L. Vostál [-] (78. P. Cibulka [-] ) , L. Kubík [-] , M. Vacek [-] , L. Horáček [-] - J. Bartejs [-]

TJ Vladislav
P. Otruba ml. [-] - D. Ciprys [-] , O. Venhoda [-] , P. Otruba st. [-] , V. Pavlík [-] - P. Vyletěl [-] (58. P. Ciprys [-] ) , O. Krátký [-] (76. F. Macek [-] ) , J. Orálek [-] , M. Zeman [-] (56. M. Řezáč [-] ) - L. Petz [-] , L. Venhoda ml. [-]

ŽK: 31. M. Vacek , 63. D. Vaněk - 49. P. Otruba st. , 75. O. Venhoda .
Hráči zápasu: L. Horáček - O. Venhoda .
Místo: Rantířov. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.