0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 14:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice dvěma góly do přestávky rozhodly o svém tříbodovém zisku


Branky


0

Bolatice se do poločasu dokázaly dvakrát prosadit. Po poločasu už branka nepadla a hosté si domů exportovali plný bodový zisk. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boček dvěma góly strhl vedení na stranu Bolatic

Se svatbami jako by se roztrhl pytel, a i dneska bylo utkání kvůli jedné svatby posunuto na dřívější termín. V Kozmicích se ve dvě hodiny odpoledne utkala místní družina se zkušeným celkem z Bolatic. Úvod zápasu patřil Kozmicícm, které se zhruba po 10. minutách dostaly do šance, ale Daniel Rončka svou příležitostí pohrdl. Ve 21. minutě šly Bolatice do vedení, když Martin Kubný poslal míč na Tomáše Sněhotu, jenž českou uličkou vyslal do úniku Patrika Bočka, který vnikl do vápna a zavěsil - 0:1. Pak se dvakrát sám zjevil před kozmickým brankářem Jiřím Kozákem Ondřej Langer, ale ani jednou neměl přesnou mušku. Ve 32. minutě po ose Tomáš Sněhota, Petr Tomšů doputovala meruna opět k Patriku Bočkovi, který si gólovou situaci zopakoval - 0:2. Potom se už poločas jen dohrál.  

Skóre se už nehýbalo

Začátek druhého dějství patřil domácí družině, která se snažila s nepříznivým výsledkem něco udělat. Bolatice asi na čtvrthodiny zatlačila, ale do výraznějšího zakončení se nedostala. Většinou to skončilo na špatné finalní přihrávce. Po hodině hry se postupně začaly Bolatice vymaňovat ze svření, a po chybě domácí defenzivy běžel z půlky hřiště Ondřej Langer opět na Jiřího Kozáka, a situace se opět opakovala, protože domácí brankář z ní vyšel opět vítězně. Hra se poté vyrovnala. Hosté pak ještě mohli výhru pojistit, ale Patrik Boček poslal pokutový kop nad domácí branku. Hosty to však mrzet nemuselo, protože skóre se už nezměnilo a Bolatice si tak do tabulky připsaly další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice B
Stanislav Rončka (vedoucí týmu): Škoda, kdybychom využili naši první šanci, tak se možná mohlo utkání vyvíjet jiným směrem. Pak nás podržel brankář, ale na dvě hostující střely bohužel nestačil. Začátek druhé půle jsme začali lépe, ale bohužel jsme měli špatnou finální přihrávku. Bolatice mají zkušený mančaft, který si to pohlídal. My máme mladé mužstvo, a pomalu se sehráváme a uvidíme, co z toho bude.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Přijeli jsme v pozměněné sestavě, a domácí nás ze začátku překvapili. Pak jsme se oklepali a dali jsme dvě branky do poločasu. Začátek druhé půle patřil domácím, kteří nás přitlačili. Pak se hra vyrovnala, a i když jsme nedali penaltu, tak jsme to dovedli do vítězného konce.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice B
J. Kozák [-] - M. Guřan [-] , D. Vinárek [-] , F. Konečný [-] (72. D. Koval [-] ) , T. Král [-] , L. Ondrášek [-] (56. R. Velc [-] ) , J. Burda [-] , T. Lokaj [-] , M. Vinárek [-] (52. A. Miketta [-] ) , D. Rončka [-] , J. Holeček [-]

FK Bolatice B
P. Duda [-] - M. Krištof [-] (77. R. Harazim [-] ) , J. Krettek [-] , M. Kubný [-] , P. Tomšů [-] (72. J. Slivka [-] ) , O. Langer [-] , T. Sněhota [-] , P. Boček [-] , P. Nawrath [-] , D. Sněhota [-] , R. Ceplý [-]

ŽK: 16. T. Král .
Hráči zápasu: J. Kozák - P. Boček .
Počet diváků: 21. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - BIALAS Miroslav (N), JARZAB Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.