Radkov porazil rezervu Vítkova


Branky


9. J. Kudla , 24. T. Brodský , 33. J. Kudla , 49. J. Malý , 83. J. Kudla - 15. R. Hryn , 78. J. Jirout , 81. P. Novosad
1

Report z pohledu Vítkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radkov měl být snadným soustem pro hráče Vítkova “B“, i když pochybnosti kvůli domácímu terénu tam byly. Úvod zápasu patřil týmu TJ Vítkov “B“, když měli pár náznaků i rohů, které neměly daleko k úspěchu. Jenomže přišla 9. minuta a domácí se ujali vedení, když pro centrovaný míč si šel brankář hostí, ale míč neudržel, vypadl mu a domácí hráč Jirka Kudla míč uklidil do prázdné brány - 1:0. Vítkov se ale už po pár minutách, přesněji po dalších šesti, tj. 15. minuta, oklepal a dokázal vyrovnat, když pěkným pasem za obranu se blýskl Petr Mader a Rostislav Hryn střelou k tyči vyrovnal. Pak jsme mohli vidět pěkný gól, který vsítil za dalších devět minut hráč domácích Tomáš Brodský. Odražený míč za vápnem napálil z voleje, i když se mu míč svezl po holeni, a upravil na 2:1 pro Radkov. Domácí v tu chvíli byli v laufu a po chybě v obraně Vítkova za dalších deset minut zvýšil domácí Jirka Kudla svým druhým gólem v zápase - 3:1. Vítkov byl opařený a do poločasu nebyl schopen nic vymyslet, za to domácí hrozili nadále z brejků jednoduchým fotbalem. Ale do poločasu se už nic závratného nestalo.

 

Do druhé půle provedl Vítkov některé změny, ale hřebínek mu spadl už po prvních čtyřech minutách druhé půle, když domácí Honza Malý zvýšil na 4:1. V tu chvíli byl Vítkov na ručník, protože jeho snahy pohřbila na začátku druhé půle inkasovaná branka z rohového kopu, když se exekutor jednoduše dostal k vyraženému míči brankářem a měl dostatek času k obstřelení gólmana. Od té chvíle hra vypadala tak, že Vítkov se snažil něco s výsledkem udělat a otevřel hru, ale snahy mu kazil domácí tým svou jednoduchou nakopávanou hrou. Přece jen gólman hostí - Michael Kotrla - vychytal dva samostatné úniky a řadu dalších akcí domácích, kteří už se bavili touto hrou. Jenomže v 78. minutě snížili na rozdíl dvou branek hosté, přesněji Jakub Jirout, když zužitkoval pas za obranu od hostujícího Radima Slováka - 4:2. Za další tři minuty se Jakub Jirout stal opět ústřední postavou, když se po jeho přihrávce z pravé strany trefil Petr Novosad, který se nejlépe a nejrychleji zorientoval po biliardu před bránou - 4:3. Vítkov v tu chvíli ucítil šanci, ale jeho otevřená hra vyústila v chybu a Jirka Kudla z domácího výběru završil hattrick. Zápas tak skončil 5:3 pro domácí mužstvo.

 

            Docela velké překvapení.

 

Autor: Rostislav Hryn



Počet diváků: 45. Rozhodčí: BUČEK Martin - PRDA Václav (N), STANČÍK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 8. 2017 12:50
Náš tým se lepil na poslední chvíli a někteří jsme se viděli prvně, taky ta hra podle toho vypadala. Také nám chyběly tři pilíře základní sestavy, ale to už jsou pouze tzv. výmluvy... Domácí hrály to co umí a vyšlo jim to parádně. Gratulace do Radkova.