Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov neumí závěry zápasu


Branky


13. D. Štefek , 86. J. Vitásek , 88. D. Štefek , 90. T. Král - 7. V. Bechný , 22. T. Pardy , 44. V. Bechný , 56. T. Pardy (p.)
0

Ještě pět minut před koncem vedl Oldřišov o tři branky. Pak ale přišel finiš domácích, kteří třemi góly vyrovnali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov šel do dvoubrankového trháku

Oldřišov přijel na trávník trápících se Bohuslavic. Oldřišov byl v první dějství produktivnější. Do vedení se dostal už po sedmi minutách hry, když do úniku vyslal Michael Ulička Vojtěcha Bechného, který obstřelil domácího brankáře Cyruse - 0:1. Bohuslavice srovnaly krok ve 13. minutě, když dravě vnikl do vápna Daniel Štefek a s přehledem vyrovnal - 1:1. Ve 22. minutě našel trestným kopem Michael Ulička Tomáše Pardyho, který byl hlavou nekompromisní - 1:2. Bohuslavice pak zahodily několik šancí. Neúspěšnými byli Daniel Štefek, Petr Cigán, Vojtěch Janoš a Aleš Barč. V závěru poločasu přistrčil Ondřej Fabián míč Vojtěchu Bechnému a ten dal domácím branku do šatny - 1:3. 

Bohuslavice bojovaly až do konce

První čtvrthodina patřila Oldřišovu, který ještě své skóre navýšil. Ve vápně byl faulován Ondřej Fabián, a pentli s přehledem proměnil Tomáš Pardy - 1:4. Bohuslavice pak vyvinuly tlak, který byl ale velmi dlouho hodně jalový. Oldřišovu ale začal postupně docházet dech, a Bohuslavice začaly hodně tlačit. V 86. minutě unikl Daniel Štefek, a Jan Vitásek zavěsil - 2:4. Na rozdíl jedné branky snížoval za Bohuslavice Daniel Štefek po zaváhání oldřišovské obrany - 3:4. V 90. minutě dokonal dílo zkázy pro Oldřišov Tomáš Král, který doklepl do sítě rohový kop Petra Štefka - 4:4. Rozhodčí po gólu hned pískl konec a zápas skončil remízou.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Remízu beru po průběhu utkání jako naši velkou výhru. Prohrávali jsme ještě pět minut před koncem o tři branky, ale skóre jsme dokázali buldočí vůli srovnat.

SK Moravan Oldřišov B
Jaroslav Bielak (vedoucí týmu): Nechápu co se stalo v závěrečné pětiminutovce. Neuměli jsme si nahrát, neuměli jsme odkopnout míč a dělali jsme zbytečné chyby.



Sestavy


SK Bohuslavice B
J. Cyrus [-] - V. Janoš [-] (58. J. Vitásek [-] ) , P. Cigán [-] (39. P. Štefek [-] ) , D. Štefek [-] , M. Šramel [-] (74. L. Kušnír [-] ) , F. Hrubý [-] , T. Chlopčík [-] , A. Barč [-] , J. Krupa [-] (58. L. Piskoř [-] ) , T. Král [-] , I. Dominik [-]

SK Moravan Oldřišov B
M. Hřivnáč [-] - V. Bechný [-] , O. Fabián [-] , P. Grabec [-] , M. Ulička [-] , T. Pardy [-] , P. Pardy [-] (87. M. Dedek [-] ) , R. Kalo [-] , D. Hartoš [-] (79. P. Mathias [-] ) , M. Steuer [-] , P. Latoň [-]

Hráči zápasu: D. Štefek , I. Dominik - M. Steuer .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PLAČEK Vladimír - BREUER Martin (N), PIROŠ Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.