Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro Benešov


Branky


1

Porci devíti gólu viděli divácí v nedělní zápase mezi Benešovem a Bělou. Ze souboje vyšla vítězně domácí družina, která dala šest branek, hosté pouze branky tři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešov je produktivnější

Už je to obehraná písnička, ale utkání se odehrálo na velmi těžkém a podmáčeném terénu, což kombinační hře příliš nesvědčilo. První zásah do černého se povedl domácí družině, když Jakub Janovský poslal balon mezi dva beky na Martina Janíka, jenž podstřelil brankáře Ondřeje Tesaře - 1:0. O deset minut později stal na začátku pohledné akce Jakub Janovský, který našel Richarda Husovského, jenž prodloužil obloučkem na Lukáše Stříbného, který naservíroval balon před prázdnou branku na Martina Janíka, který už věděl, narozdíl od Nerudy, kam s ním - 2:0. V další akci Richarda Husovekého a Jakuba Janovského vychytal Lukáše Stříbného hostující gólman Tesař. Za Bělou spálili tutovky Daniel David, Martin Papšík, Martin Hiltavský a Jiří Richter. Snížení se dočkala Bělá v 33. minutě, když se po standardní situaci ocitl zcela sám na zadní tyči Daniel David a v pohodě uklidil balon do brány - 2:1. Dvoubrankové vedení vrátil Benešovu ve 37. minutě po chybě hostující defenzivy a nezištné přihrávce Martina Janíka, Pavel Lokoč - 3:1. V závěru poločasu ještě Jakub Janovský napálil hostujícího gólmana Tesaře.

Střelecké hody pokračují

V úvodní čtvrthodině druhé půle se nedokázal Benešov dostat za půlku. Bělá hrozila z rohů, kterých zahrávala asi sedm. Daniel David, Martin Papšík a Hiltavský ale balon do sítě neprotlačili. Po hodině hry vystrčil Benešov poprvé růžky za půlku, když Lukáš Stříbný rozehrával rohový kop a Martin Janík koníčkem završil hattrick - 4:1. O chvilku později byl faulován v hostujícím pokutovém území Jakub Janovský, a nařízenou penaltu Lukáši Stříbnému chytil hostující brankář Ondřej Tesař. V 74. minutě se ale Lukáš Stříbný už dokázal prosadit, když střela ze šestnácti metrů skončila u tyče hostující klece - 5:1. O čtyři minuty později ale Bělá snížila, když se hlavou z rohu prosadil Daniel David - 5:2. V 82. minutě odcentroval David Skroch na Richarda Husovského, který poté co si zpracoval balon, ho zametl kolem brankáře do sítě - 6:2. V 85. minutě se ve skrumáži v ve vápně prosadil se míč odrazil k bělskému Marku Jägerovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě - 6:3. V poslední minutě šel od půlky sám na gólmana Patrik Kichner, když ho začal stíhat hostující bek, tak nahrál Michalu Vavřínkovi, který zamířil vedle. Benešov tak dospěl k výhře, která byla jedinou výhrou domácích tento víkend. 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Terén sice vyhovoval více hostům, ale naše fotbalovost nakonec zvítězila.

TJ Sokol Bělá
Miroslav Vyhlas (trenér): Byla to katastrofa v tom počasí a bahně. Zápas byl vyrovnaný. Domácí proměnili skoro všechny své šance, my neproměnili, a proto je výsledek takový jaký je.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - J. Polák [-] , M. Janík [-] (76. M. Vavřínek [-] ) , P. Lokoč [-] (83. P. Kichner [-] ) , L. Stříbný [-] , R. Husovský [-] (84. M. Vaculík [-] ) , D. Lorenz [-] (46. T. Miketa [-] ) , J. Janovský [-] , D. Skroch [-] , D. Pospěch [-] , L. Šikora [-]

TJ Sokol Bělá
O. Tesař [-] - M. Hiltavský [-] , R. Kiesewetter [-] , M. Papšík [-] , D. David [-] , J. Richter [-] (78. M. Jäger [-] ) , P. Matura [-] , P. Vybrančík [-] , M. Mikšaník [-] , H. Gvoždík [-] (70. P. Kubina [-] ) , J. Boček [-]

ŽK: 42. D. David , 69. J. Richter .
Hráči zápasu: M. Janík , D. Skroch - M. Hiltavský , D. David .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: RUČKA Jakub - BARÁNEK Petr (N), DAVID Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 9. 2017 14:06
Můj typ poločas 1:0 konec zápasu 1:2