2:5
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky otočily zápas v Oldřišově


Branky


8. T. Pardy , 27. P. Pardy - 37. J. Rzidký , 55. J. Hanus , 70. M. Gai , 72. J. Hanus , 84. J. Rzidký
0

Po půlhodině hry vedl Oldřišov o dvě branky. Darkovičky dokázaly snížit do pauzy a ve druhé části čtyřmi góly zasadily domácím tvrdý direkt. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov jde do dvoubrankového vedení, Darkovičky před koncem poločasu snížily

Moravan Oldřišov si na své domácí hřiště pozval v sobotu celek z Darkoviček. Vedení se ujalo domácí mužstvo z Oldřišova, když v 8. minutě zavěsil rohový kop do sítě Tomáš Pardy - 1:0. Darkovičky mohly srovnat takřka vzápetí, ale Jiří Hanus ve stoprocentní šanci selhal, a byl to opět Oldřišov, kdo se dokázal prosadit. Ve 27. minutě se protáhl po lajně Vojtěch Bechny, dostal se až do vápna, kde našel nahrávkou pod sebe Pavla Pardyho, který si už veděl rady - 2:0. Darkovičky dokázaly ještě před poločasem snížit, když domácí brankář Lukáš Werner špatně rozehrál, míče se zmocnil Jakub Rzidký, jenž střelou ze čtyřiceti metrů využil toho, že byl brankář mimo branku - 2:1. V závěru Darkovičky přitlačily domácí družinu, a když jejich tlak vrcholil došlo ke komické situaci. Na hřiště vběhl pes, a než ho přitomní chytili, tak uběhlo pět minut. Aby se tato situace neopakovala, tak psa domácí kapitán zavřel do hospody. Ve zbytku poločasu se již nic nestalo.

Oldřišov odpadl a Darkovičky otočily skóre

Druhá půle už patřila Darkovičkám. Oldřišov se sice snažil, ale jeho snaha končila na výborně organizované obraně hostů. Navíc Darkovičky podnikaly smrtící brejky, které jim vycházely. Po deseti minutách druhé části hosté srovnali krok po kombinační akci, kdy balon zasouval do prázdné klece Jiří Hanus - 2:2. Skóre ve prospěch hostů otočil v 70. minutě Michal Gai, který po dlouhém asi šedesáti metrovém sólu zavěsil k tyči - 2:3. O dvě minuty později si gólovou akci zopakoval Jiří Hanus a hosté vedli už o dvě branky - 2:4. Oldřišov mohl vykřesat jiskérku naděje o pár okamžiků později, ale Patrik Mathias si vylámal zuby na brankáři Radimu Horejskovi. Kalich hořkosti si pak musel Oldřišov vypít až do dna šest minut před koncem, když se podruhé zapsal do střelecké listiny Jakub Rzidký - 2:5. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Jaroslav Bielak (vedoucí týmu): Zpočátku jsme byli lepším týmem a ujali se vedení o dvě branky. Hosté pak snížili. Ve druhé půli jsme se snažili, ale naše snaha se rozbíjela o pevnou hostující obranu. Navíc nás hosté nemilosrdně trestali z brejků.

FK Darkovičky B
Milan Duda (útočník): Oldřišov dal v první půlhodině dvě branky. V závěru poločasu jsme snížili. Ve druhé už domácí odpadli, a my jsme dávali branky z brejků a podařilo se nám skóre otočit.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
L. Werner [-] - J. Samson [-] , V. Bechný [-] , P. Latoň [-] , M. Ulička [-] , T. Pardy [-] , P. Pardy [-] , R. Kalo [-] , D. Hartoš [-] , M. Steuer [-] , I. Hofer [-]

FK Darkovičky B
R. Horejsek [-] - D. Hruška [-] , P. Ender [-] , T. Fajkus [-] , J. Míl [-] - J. Jac [-] , J. Rzidký [-] , M. Gai [-] , A. Zlotý [-] - M. Duda [-] , J. Hanus [-] -

ŽK: 30. I. Hofer , 50. P. Latoň , 70. R. Kalo , 85. T. Pardy , 90. M. Ulička - 20. J. Rzidký .
Hráči zápasu: D. Hartoš - J. Hanus , J. Rzidký .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: HARAZIM David - PIROŠ Kamil (N), VILKUS Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.