R. Kába 21.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 10:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka se po inkasované brance probudila a utkání otočila


Branky


0

Utkání se hrálo netradičně v neděli dopoledne. V 10:30 zahájil rozhodčí utkání Václav Duda zápas mezi domácími Svéradicemi a hostující Košutkou Plzeň. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté působili ospale, inkasovaná branka je probudila

Někteří hráči Košutky se zřejmě nedokázali ještě probudit, jelikož působili v prvních minutách ospale. Únavový deficit pak přenesli i na své další spoluhráče. Domácí Svéradice svého soupeře přehrávaly a po čtvrt hodině mohly jít do vedení. Jeden z domácích hráčů však orazítkoval z trestného kopu horní tyč. Šest minut nato už se domácí radovali. Roman Kába dostal ideální kolmici za obranu, kterou využil a poslal domácí do vedení 1:0.

 

Inkasovaná branka hráče Košutky probudila z letargie a ti z ničeho nic přepnuli na vyšší otáčky a zlepšili kombinaci. Odměnou za zvýšenou aktivitu jim byla vyrovnávací branka. V šestadvacáté minutě totiž předvedl parádní individuální akci Jan Kalaš, kdy prošel přes několik hráčů Svéradic a střelou podél gólmana vyrovnal na 1:1.

 

Vyrovnávací branka hostující celek ještě více vybudila k lepšímu výkonu a hřiště tak mělo nového pána. Po půl hodině mohl otočit skóre Liška, ale z krátké vzdálenosti (zhruba pět metrů) trefil pouze gólmana domácích. A když ani další šance zůstaly nevyužity, tak první půle skončila nerozhodně.

Blažejovský vstřelil vítězný gól

Druhé dějství bylo vyrovnanější a postupem času to vypadalo na to, že kdo dá gól, ten bude brát tři body. To se povedlo nakonec Košutce, která šla krátce po hodině hry do vedení. Pavel Kalaš zatáhl míč po lajně, odkud přihrál Jaroslavu Blažejovskému, jenž poslal hostující celek do vedení – 1:2.

 

Domácí pak vzápětí vrhli všechny síly do útoku a Košutka se jen bránila. Nutno říci, že poctivě. Hosté čekali na nějakou šanci z brejku a ta přišla deset minut před koncem. Jan Kalaš ale svou druhou branku v utkání nepřidal, neb při zakončení zaškobrtnul, a tak jeho pokus byl nepřesný. Na druhé straně mohlo dojít k vyrovnaní po jednom z centrů, který se snášel kuriózně na gólmana Frýdla. Míči mohl změnit trajektorii ještě domácí útočník, ale na balón nedosáhl, a tak letící míč s chladnou hlavou vyboxoval gólman Frýdl. Košutka tedy veze ze Svéradic plný počet bodů.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč TJ Košutka Plzeň: Všem bych chtěl poděkovat za bojovnost. Poslední dobou trochu lepíme sestavu, když vždycky někdo z nějakého důvodu vypadne ze sestavy, naštěstí jsme si s tím dokázali poradit a získat podle mě zaslouženě 3 body.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , J. Makovec [-] (55. M. Doležal [-] ) , K. Hoch [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] (80. D. Klas [-] ) , S. Krejčík [-] , M. Chaloupka [-] , M. Heimlich [-] , F. Nováček [-] , V. Brůha [-]

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Blažejovský [-] (75. J. Pekník [-] ) , J. Chabr [-] , F. Fikar [-] , P. Macht [-] , P. Kalaš [-] , K. Liška [-] , L. Kovařík [-] , J. Hemzáček [-] , J. Kalaš [-] (70. Z. Rolko [-] ) , M. Primas [-]

ŽK: 40. K. Liška , 88. J. Chabr , 88. P. Kalaš .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Duda Václav - RUDA Daniel, DOMANICKÝ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.