1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání Kralovic s Bolevcem byl k vidění pouze jeden gól, vstřelil jej Chvosta


Branky


0

Na šance chudý zápas se hrál v Kralovicích, kam přijel bojovat Bolevec. V utkání diváci viděli pouze jediný zásah, a to do sítě Körnera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chvosta vstřelil jediný gól zápasu

Domácí byli v první půli lepší a lépe kombinovali. Gól však vstřelili jediný. V 17. minutě zahrávali domácí rohový kop, pro který si šel brankář hostí. Ten však míč neudržel a Marek Chvosta ho tak dopravil do sítě a otevřel skóre – 1:0.

 

Hosté mohli skórovat v první půli pouze jednou, ale jejich střela z hranice šestnáctky se nevešla mezi tři tyče. Domácí brankář Šott tak byl bez práce.

 

První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl a do kabin se odcházeli veselejší domácí, kteří byli o jednu branku napřed.

Lavička mohl zvýšit, Bolevec vyrovnat

Ve druhé půli mohl zvýšit Jan Lavička, který se ocitl dvakrát v šanci. Jeho šance na gól ale byla snížena úhlem, a tak brankář Körner si s oběma střelami poradil.

 

Bolevečtí měli šanci z přímého kopu, ale k neradosti hostujících diváků se míč zatřepotal pouze v boční síti.

 

Poté mohl zvýšit náskok Kralovic Chvosta, ale jeho povedenou střelu z dobrých pětadvaceti metrů hostující brankář zneškodnil.

 

Jak už bývá v nové sezóně zvykem, tak ani v tomto kole jsme se nevyhnuli nepříjemným momentům. Dva bolevečtí hráči se totiž zranili a utkání nedohráli.

 

Nakonec Kralovicím k vítězství stačil pouze jeden gól, a tak sedmdesátka diváku odcházela spokojená, i když předvedená hra se nikomu moc nelíbila.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Petr Bulín, hráč TJ Sokol Kralovice: Nehrál se zápas v největším tempu, myslím, že jsme zaslouženě vyhráli. Škoda, že jsme po úvodní brance nepřidali další gól.




Sestavy


TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - P. Bulín [-] , J. Vlk [-] , J. Lavička [-] , M. Řenč [-] (89. D. Běláč [-] ) , D. Hyneš [-] , M. Zeman [-] (59. M. Pánek [-] ) , M. Chvosta [-] , M. Kůsa [-] , M. Bulín [-] , M. Kulhánek [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - M. Fictum [-] , J. Thomayer ml. [-] (59. A. Sedláček [-] ) , J. Pelnář [-] , M. Hackr [-] (35. P. Šiml [-] ) , V. Kalčík [-] , L. Běl [-] , D. Humpál [-] , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-] , M. Zítek [-]

ŽK: 71. P. Šiml , 73. M. Pelnář , 80. L. Běl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pressl Václav - ŘÍHA Zdeněk, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.