M. Bublík 15.
M. Pelnář 90. (p.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalta v nastavení rozhodla o výhře Bolevce


Branky


0

Chlumčany chtěly navázat na vysoké vítězství z minulého kola, ale proti byl Bolevec, který dosud ještě neprohrál a ani neinkasoval. Utkání mířilo k penaltovému rozstřelu, ale rozhodčí Plzák v nastaveném čase nabídl šanci domácímu celku, který jí nepohrdnul.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy se prosadily v první poločas jedenkrát

Úvodní minuty byly vyrovnané a nikdo se nikam nehnal. Domácí vsadily na jednoduchost a nakopávaly balóny za obranu Chlumčan. A z jednoho takového nákopu padla i úvodní branka. Po čtvrt hodině hry výkop brankáře Körnera prodlužoval hlavou Zítek, míč se dostal k Michalu Bublíkovi, jenž otevřel gólový účet – 1:0!

 

Inkasovaná branka Chlumčany nabudila a ty převzaly iniciativu hry. Ze zlepšené kombinace hostujícího celku začali vznikat slibné brankové příležitosti. V jednadvacáté minutě napřáhl z pětadvaceti metrů Lukáš Tomášek mladší a povedenou ranou vyrovnal na 1:1.

 

Pro domácí mohlo být ještě hůře, ale to by rozhodčí Plzák musel odpískat penaltu po zákroku domácího hráče na Duška. Pokutový kop se ale v prvním poločase přeci jen kopal! K nelibosti hostujícího celku to bylo po pádu domácího Fictuma v pokutovém území, kterého podkopl Jan Voller. Hibler však nabídnutou šanci nevyužil, když ho parádně vychytal Bacík, a tak se do kabin šlo za nerozhodného stavu.

Pelnář z nařízené penalty rozhodl o vítězství Bolevce

Ve druhém dějství byli aktivnější hosté z Chlumčan. Domácí si sice řekli v kabinách taktiku, ta jim ale proti dobře hrajícímu soupeři nevycházela. Chlumčany si vytvořily několik slibných šancí, žádná však neskončila za zády Körnera.

 

Domácí si vytvořili pouze dvě šance. Bublíkovo slabou střelu brankář Bacík v pohodě lapil a Pelnářův pokus mířil nad branku Chlumčan. Vše tedy nasvědčovalo tomu, že si to střelci mezi sebou rozdají v penaltovém rozstřelu.

 

V 92. minutě ale Šenoba vypíchl míč jednomu z hostujících hráčů, posunul Zítka, který si postrčil míč kolem brankáře, ten balón sice zasáhl, ale rozhodčí Plzák nařídil druhý pokutový kop pro Bolevec v zápase. Míč si postavil Michal Pelnář a jako správný kapitán vystřelil Bolevci další tři body. Pro Chlumčany utkání skončilo tedy velmi krutě.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Michal Bublík, hrající trenér SSK Bolevec: Přijel celek Chlumčan a věděli jsme, že mají dobrou ofenzivu a horší obranu, čehož jsme chtěli využít, ale ne úplně dobře se nám to dařilo. I když k prvnímu poločasu jsme měli výhrady, když jsme nedostupovali hráče soupeře, nebyli tvrdí a důrazní a hráli dopředu uspěchaně a zbrkle, tak i přesto jsme měli 4 šance, dostali se do vedení, ale soupeř pěknou střelou vyrovnal a poločas skončil bohužel 1:1. Druhá půle se nám nepovedla, soupeř byl lepší, ale stále jsme věřili, že se nám jedna akce povede, což se v 90.min stalo a po zbytečném faulu hostujícího gólmana, Pelnář z penalty rozhodl o našem šťastném vítězství. O poločase nás zklamal přístup M.Soukupa, ale věřím, že příští týden to opět bude starý dobrý a nepříjemný Mára a že nám to v Bukovci vrátí svým výkonem. Mrzí nás další zranění, v týdnu se nám zranil M.Hackr a nyní v zápase J.Fryček, takže už tak okleštěná sestava se nám ještě zúžila.

TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek mladší, hráč TJ Keramika Chlumčany: Makali jsme do konce utkání, ale bohužel to nebylo nic platné, když se pak stalo to, co se stalo po 90. minutě. Nechci se k tomu ani nějak vyjadřovat a nemám pro to komentář...Snad jen řeknu, že to byl bojovný a poctivý výkon od všech a my to musíme hodit za hlavu a připravit se na další zápas.



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - D. Humpál [-] , M. Soukup [-] , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-] , J. Šanoba [-] , J. Hibler [-] , M. Zítek [-] , O. Šnaider [-] , J. Fryček [-] (77. P. Greif [-] ) , M. Fictum [-] (77. V. Kalčík [-] )

TJ Keramika Chlumčany
Š. Bacík [-] - L. Milota [-] , J. Lenk [-] , T. Benedikt [-] , M. Vojáček [-] - J. Voller [-] (57. L. Nohava [-] ) , J. Havlík [-] , J. Vajai [-] (86. T. Fleissig [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , O. Haník [-] (75. J. Kraus [-] ) - V. Dušek [-]

ŽK: 65. J. Hibler , 87. V. Kalčík , 90. M. Zítek - 38. J. Voller .
Hráči zápasu: T. Benedikt .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Plzák Martin - CHMELÍK Miroslav, ŠTĚPÁN Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.