1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 15:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov měl více ze hry, Křimice ale zvítězily


Branky


0

Utkání nováčka z Mrákova proti Křimicím bylo velmi zajímavé. Domácí mohli po dvaceti minutách vést 3:0, ale dokázali skórovat pouze jedenkrát. To je na konci utkání hodně mrzelo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tlačili, ale vytěžili pouze jedinou branku

Zápas začali mnohem lépe domácí, kteří v prvních dvaceti minutách nepustili soupeře z Křimic téměř k míči. Křimičtí byli zaskočeni a neměli žádnou protihru.

 

Domácí si vytvářeli jednu brankovou příležitost za druhou, ale trápila je koncovka. Několik šancí spálil Váchal s mrákovských srdcařem Stýskalem.

 

Tlak domácího týmu kulminoval v osmnácté minutě. To už se síť za zády Zacha rozvlnila, když se pěknou hlavičkou prezentoval aktivní Pavel Váchal1:0!

 

Křimice se po obdržené brance zvedly, a naopak domácí přestali hrát. Najednou se obraz hry otočil o sto osmdesát stupňů.

 

Psala se 29. minutě, kdy přišlo vyrovnání. Rychlý brejk hostujícího celku zakončil Josef Kovačič a dal skóre novou podobu – 1:1!

 

V dalších minutách se hrál pohledný fotbal, ale bez gólů. Proto první polovina skončila nerozhodně 1:1.

Kovačič dokonal obrat

Do druhého poločasu vstoupily lépe hostující Křimice, které šly v 54. minutě zásluhou Josefa Kovačiče do vedení 1:2!

 

Obdržená branka Mrákovské nakopla a ti najednou podnikali jeden útok za druhým. Rychlé protiútoky Křimic byly smrtící, ale mrákovský tým držel ve hře výborně chytající brankář Korba, když zlikvidoval několik slibných příležitostí hostujícího celku. Bohužel z domácího tlaku nebyla téměř žádná šance, Křimice totiž výborně bránily.

 

V posledních minutách zápasu se domácím rozpadla téměř celá obrana, když museli ze hřiště odejít oba stopeři kvůli zranění.

 

Pár desítek vteřin zbývalo do konce zápasu a domácí měli výhodu přímého kopu ze slibné vzdálenosti. Míč si postavil aktivní Váchal, ale svou šanci trestuhodně zahodil, když trefil pouze zeď. Domácí tak podlehli Křimicím o jedinou branku 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mrákov
Pavel Váchal, hráč TJ Sokol Mrákov: Soupeře jsme na začátku zaskočili a měli hodně šancí, bohužel jsme proměnili jen jednu a soupeř byl produktivnější a potrestal nás z dvou brejků které jsme nestihli zastavit a proto putují body do Křimic.




Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Vondraš [-] (76. V. Král [-] ) , J. Dufek [-] (81. J. Zahrádka [-] ) , L. Čermák [-] - J. Stýskal [-] (68. V. Vojtko [-] ) , A. Kopecký [-] , T. Duffek [-] , P. Michálek [-] , M. Smazal [-] , V. Eliáš [-] - P. Váchal [-]

FC Křimice
M. Zach [-] - J. Vonášek [-] , V. Vyskočil [-] , V. Kuneš [-] , P. Kratochvíl [-] , V. Bezdička [-] , J. Kovačič [-] (74. M. Škoda [-] ) , J. Dytrt [-] , T. Čechura [-] , M. Brousil [-] , A. Adam [-]

ŽK: 36. P. Michálek , 90. V. Vojtko - 22. V. Vyskočil , 23. M. Brousil . ČK: 90. V. Vyskočil .
Hráči zápasu: J. Dufek , P. Váchal - J. Vonášek , J. Kovačič .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Marek Pavel - BRŮHA Radek, PETRŽÍLKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.