Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 14:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč si bez problémů poradila s Tlučnou


Branky


5. F. Šlajs , 17. P. Grajciar , 21. F. Šlajs , 56. M. Barborka , 67. F. Veselý (vl.) , 76. P. Grajciar , 88. R. Duchoň , 90. M. Lucák - 89. M. Škoda
25

Koloveč nastřílela na jaře 38 branek a je 100%. Za to Tlučná měla před tímto zápasem 3 jarní góly a 0 bodů. Favorit byl jasný a průběh zápasu taky. Koloveč si bez větších problémů dokráčela pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Postavení v tabulce, forma, domácí prostředí - to všechno hrálo pro Koloveč, která neponechala nic náhodě a od samého začátku byla v zápase lepším týmem. V 5. minutě otevřel skóre kapitán Šlajs. Stejný hráč zvyšoval ve 21. minutě už na 3:0, když se čtyři minuty před nim prosadil Peter Grajciar. O bodech bylo v tu chvíli vlastně rozhodnuto. Do konce poločasu už dala Koloveč Tlučné vydechnout a další branku už nevstřelila.

 

 

Za to ve druhém poločase opět začala dávat góly. V 56. minutě zapsal gól Matyáš Barborka, v 67. minutě si vlastňáka vstřelil František Veselý. Šestý gól Kolovče a svůj druhý gól v zápase pak vstřelil Peter Grajciar. V posledních třech minutách pak vstřelila Koloveč gól na 7:0. To se trefil Miroslav Duchoň, minutu na to zapsala Tlučná alespoň jeden čestný úspěch, o který se postaral Miroslav Škoda. Poslední slovo ale měli přeci jenom domácí, kdy osmý gól domácích vstřelil Milan Lucák.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Martin Steinbrücker, trenér: Do zápasu jsme šli s určitými absencemi. Ze zdravotních důvodu nám někteří hráči chyběli, ale to bylo, jak jsme se poté dozvěděli, i na straně hostů. Výsledek je jednoznačný a myslím si, že i předvedená hra byla z naší strany dobrá, takže s tím spokojenost a snad jsme se dobře naladili na středeční pohár a hlavně na sobotní zápas s těžkým soupeřem z Chlumčan.

TJ Tlučná
Vladimír Vašák, trenér: Soupeř byl ve všech směrech lepší. Chtěli jsme jim to znepříjemnit, ale hned po první standard co jsme dostali gól a dali jsme hlavy dolů. Jak to na nás teď všechno spadlo, tak už nemáme síly být nějak konkurenceschopný. Koloveč má samozřejmě super mančaft, to jsme ale věděli. Nás na zápase moc nebylo, někteří marodí, jení byli pryč, ale na to se samozřejmě nechci vymlouvat. Jediné plus bylo, že jsme dali alespoň góla.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - P. Vachtl [-] (46. J. Fiala [-] ) , R. Duchoň [-] , M. Barborka [-] , F. Šlajs [-] , M. Soupír [-] , M. Lucák [-] , K. Kralovec [-] , P. Kadlec [-] , P. Grajciar [-] , L. Tumpach [-] (74. T. Šlajs [-] )

TJ Tlučná
F. Kabát [-] - P. Hiťha [-] (76. S. Polák [-] ) , J. Saitz [-] , L. Kouřil [-] , T. Krapf [-] , R. Novák [-] , M. Škoda [-] , A. Houdek [-] (60. M. Kouřil [-] ) , O. Šafránek [-] , M. Stehlík [-] , F. Veselý [-]

ŽK: 34. P. Hiťha .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PELIKÁN Jiří - RUDA Daniel, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jasná záležitost - 4:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích