Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

22.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlík odehrál poslední zápas ve své historii, Kájov si zastřílel


12

Světlické Dynamo trápí už několikátou sezonu zranění a zejména z toho důvodu se vedení klubu rozhodlo, že soutěž na příští sezonu už nepřihlásí. V Kájově tak Světlík odehrál své poslední utkání v historii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A. + I. Didkivský = 3:0

A nezačal vůbec zle. V samotném úvodu dokonce hosté vstřelili branku, ale Dědičovi nebyla kvůli ofsajdu uznána. Poté však převzali otěže zápasu domácí a začali dominovat. První branka padla po rohovém kopu v osmé minutě, kdy se míč odrazil od brankové konstrukce a pohotový Andrij Didkivský, jenž stál na hranici vápna, jej dopravil do sítě – 1:0. Následně měli domácí další šance ke vstřelení branky, ale ujala se až střela ze třiatřicáté minuty a opět u toho byl Andrij Didkivský, kterému se tentokrát podařilo skórovat po přihrávce Lippla – 2:0. Mezi tím mělo Dynamo tři šance, ta první mířila vedle, další skončila po zahraném rohovém kopu na přední tyč a následné střele Petra Píška také mimo, a ta třetí se mezi tři tyče také nevešla, když po rohovém kopu pálil hlavou ze stoprocentní šance Mendel. Domácím se podařilo do půle ještě jednou skórovat, a to v jednačtyřicáté minutě, kdy se pěkně uvolnil na pravé straně Čabela a naservíroval přesný míč skrz malé vápno na Igora Didkivského, který už měl úlohu jednoduchou – 3:0. První půle ještě přinesla jeden nepříjemný moment pro domácího kapitána Němce, který musel po střetu s hostujícím kapitánem Dekretem střídat.

Haláček se nechal inspirovat C.Ronaldem

Ve druhé půli se hrálo nahoru dolů. Domácí vsadili na rychlý přechod do útoku, což jim vycházelo náramně. Světlík naopak vsadil na postupný útok, který většinou zkazil dlouhým nákopem, na který nikdo nemohl dosáhnout. Na každý pád první branka druhé půle padla v 56. minutě a postaral se o ni opět Andrij Didkivský, který tak zkompletoval po Čábelovo přihrávce hattrick – 4:0. Na rozdíl pěti branek zvyšoval po Wernerově rohovém kopu pohotový Igor Didkivský, k němuž propadl balón a nejmenší hráč na hřišti ho napálil z malého vápna pod břevno – 5:0. V 79. minutě přišel na řadu krásný moment v podobě branky z přímého kopu. Josef Haláček se zřejmě nechal inspirovat třetí brankou Cristiana Ronalda proti Španělsku v úvodním zápase mistrovství světa v Rusku a podobným způsobem zakroutil míč do sítě – 6:0. Minutu nato odčinil svůj faul z předchozího momentu Petr Píšek, který byl faulován Wernerem ve vápně a z nařízeného pokutového kopu uzavřel skóre na 6:1. Na skóre už se nepodepsala ani střela Doubka ze samotného závěru, která skončila na břevně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: Utkání jsme od začátku kontrolovali a po zásluze dovedli do vítězného konce.

TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér: Zápas s Kájovem byla jen formalita a udělat si žízeň na rozloučení s fotbalem na Světlíku. Děkuji všem a ať se daří všem, kteří budou pokračovat ve fotbalem .



Sestavy


TJ Sokol Kájov
M. Frühauf [-] - J. Petřík [-] , V. Žilavý [-] , J. Šmikmátor [-] , J. Němec [-] - J. Haláček [-] , I. Didkivský [-] - J. Lippl [-] , D. Čábela [-] , O. Maršál [-] , A. Didkivský [-]

TJ Dynamo Světlík
L. Schwarz [-] , M. Kellinger [-] , O. Válek [-] , Z. Rýpar [-] , P. Vincík [-] , O. Dědič [-] , R. Šedivý [-] , R. Dekret [-] , M. Chovančík [-] , P. Píšek [-] , F. Píšek [-]

Hráči zápasu: V. Žilavý , A. Didkivský - D. Mendel .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: JELÍNEK Ladislav - ŽILAVÝ Petr (N), VINCÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích