Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

19.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v režii Andreje a Igora Didkivských! Křemže padla počtvrté za sebou


Branky


21

Když domácí přečkali úvodní tlak Kájova, vypadalo to, že už nic horšího přijít nemůže, ale poté se vrátili z kabin a přišla pohroma...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Enormní tlak Kájova k brance nevedl

Byl to Kájov, kdo vstoupil do utkání lépe a celý zápas tahal za delší konec provazu. V první patnáctiminutovce se musela domácí obrana cítit jako na kolotoči, když ji hosté pořádně zatápěli. Při domácích stáli všichni svatí, protože několikrát je od inkasování branky zachránila branková konstrukce za Treterou, který ale také několik těžkých míčů vytáhl mimo své působiště. Zhruba po dvaceti minutách se hra srovnala a Křemežští byli z nejhoršího venku. Začali si vypracovávat šance a také nastřelili brankovou konstrukci. Branku však ani jeden z týmů v první půli nevsítil, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Dvě slepené branky na začátku druhé půli rozhodly

Hosté měli po příchodu z kabin parádní nástup, když se během dvou minut trefili dvakrát. Nejprve těžil ze spolupráce Haláčka s Čabelou Igor Didkivský, který byl osamocen na úrovni penalty, kam také dostal přihrávku a prostřelil gólmana Treteru poprvé – 0:1. Minutu nato přišel centr Haláčka, který našel placírku Andreje Didkivského a bylo to i díky odrazu míče od tyče 0:2. Placírka hrála roli i při kontaktní brance domácích ze šedesáté minuty. Centr Kaprála našel Patrika Rienessla, který vymetl za Galkem pavučinky – 1:2. Hosté se poté strachovali o body, protože domácí měli další šancí na vstřelení vyrovnávací branky, ale žádná se neujala, a tak Kájov v souboji dvou Sokolů vyhrál.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Jakub Troup, hráč: Teď jsou důležité body z každého zápasu a bohužel jsme opět spálili velké šance. Bez gólů vyhrávat prostě nemůžeme. Kájov odehrál solidní a zkušenou hru.

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: Za velkého tepla hrané utkání jsme mohli opět rozhodnout již dříve a nakonec jsme se báli o vítězství.



Sestavy


Sokol Křemže
J. Tretera [-] - J. Svěchota [-] , J. Troup [-] , J. Friš [-] , J. Fučík [-] , R. Kaprál [-] , M. Novotný [-] , P. Rienessl [-] , P. Snížek [-] , P. Kouba [-] , G. Filip [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , V. Žilavý [-] , J. Šmikmátor [-] , J. Němec [-] - J. Čer [-] , P. Doubek [-] , I. Didkivský [-] - D. Čábela [-] , O. Maršál [-] , A. Didkivský [-]

ŽK: 59. J. Svěchota - 86. V. Žilavý .
Hráči zápasu: J. Friš - J. Haláček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Petroušek Antonín - STRÁSKÝ Jiří (N), SVOBODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů