Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní se dočkalo a vyšláplo si na Junior, výhru orámoval góly Weinhard


Branky


0

Úvod soutěže ukázal, že skutečně každý může porazit každého. Týmu Větřní naši tipéři na fotbalunas.cz proti Junioru moc nevěřili, ale výsledek udělal radost právě domácím...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům se nedařilo

Větřní muselo nastoupit bez kapitána Gutheise, který bude kvůli zranění kotníku absentovat nejspíše i v dalších kolech. Ale Větřní to zvládlo i bez a něj a shodilo ze sebe deku z posledních nevydařených zápasů.Domácí potrestali chybující Strakonické hned v 10. minutě, z přímého kopu se prosadil Weinhard, když balon proletěl zdí - 1:0.

 

Hostující hra byla nepřesná, bez kombinací, se spoustou nakopávaných míčů dopředu,  ale přesto hosté dokázali vyrovnat v 21. minutě. Po rohu Kostky dal gól hlavou Kratochvíl - 1:1. Jenže strakonické trápení v zápase pokračovalo i poté a o devět minut později domácí znovu udeřili po pěkné kombinační akci, na jejímž konci byl Bordáč - 2:1.

 

Dramatický závěr

Druhý poločas udělali Strakoničtí to, co měli udělat v začátku utkání. Zvýšil se pohyb a důraz všech hráčů Junioru a domácí dostali pod tlak. Byli na balonu, ale do ohrožení domácí svatyně se hosté přesto moc nedostávali. V 57. minutě po pěkné kombinaci Dohonyi – Kostka – Kočí se dostal k zakončení Zušťák, ale do střely mu padl jeden z domácích obránců.

 

Tlak neustále trval, ale do další vážnější šance se hosté dostali až v 90. minutě, když Maršala ze strany trefil protější tyč a poté Cibulkovo zakončení vyrazil obránce na rohový kop. Do vápna se natlačilo všech 22 hráčů, domácí roh odvrátili a udělali brejk, který Weinhard zakončil gólem do prázdné branky 3:1.

 

STATS

Rohy:  1:7

Střely na branku: 7:4

 

                                                                                                                                                             Autor: Jiří Cibulka



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Petr Gutheis (hráč, momentálně zraněný): "Konečně se k nám přiklonilo i trochu štěstí. Junior má výborný, zkušený tým, ale my i v hodně poslepované sestavě dokázali urvat nesmírně důležité 3 body. Z naší strany byla určitě lepší první půle, ta druhá byla spíše v režii Junioru. Opět musel naskočit trenér Zbyňa Ginzel, který i ve svých letech opět ukázal, jak má kopat stoper. Musím pochválit všechny kluky úplně stejně, každý na hřišti nechal kus sebe a tak by to mělo vypadat."

FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka (spolupracovník redakce): „To co jsme nechtěli, to se stalo. Domácí čekali, jak na ně vlítneme a my jsme hráli ustrašeně se spoustou chyb, což domácí nakoplo. Silně se nám nevydařil první poločas a to nás stálo body.“



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] , O. Dvořáček [-] (74. J. Dvořák [-] ) , J. Cifreund [-] , P. Bordáč [-] , Z. Ginzel [-] , J. Poláček [-] , M. Pliška [-] , J. Sukdolák [-] (88. M. Hronek [-] ) , V. Žilavý [-] , Z. Adamíček [-]

FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - P. Cibulka [-] , M. Šrámek [-] , R. Kočí [-] , J. Ouška [-] - P. Kratochvíl [-] (62. M. Kostka [-] ) , J. Máška [-] (46. J. Maršala [-] ) , T. Kostka [-] , V. Dohonyi [-] - J. Zušťák [-] , V. Šrámek [-]

ŽK: 31. O. Dvořáček , 56. J. Sukdolák - 89. J. Zušťák , 90. V. Reiser .
Hráči zápasu: R. Weinhard .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Formánek Luboš - VÍTEK Miroslav, ŠŤASTNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.