Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

10.0

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

8.0

Žádný tým není po třetím kole stoprocentní, Vacov bodoval ve Strakonicích


Branky


0

Junior se mohl v případě výhry osamostatnit na čele tabulky, k tomu ale nedošlo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Maršala se štěstím otevřel skóre

Na těžkém terénu se v první dvacetiminutovce na hřišti lépe pohybovali hosté a byli to právě oni, kteří si ve 23. minutě vytvořili první tutovku, a to když Ketzer nedokázal z malého vápna trefit branku. Z protiútoku mohli ohrozit branku Strakoničtí, ale dobře vypadající akce nejlepšího hráče minulého kola Dohonyiho skončila bez zakončení, když zvolil místo střely ještě přihrávku ve vápně, která nikoho nenašla.

 

 

Ve 25. minutě to byli opět hosté, co  zahrozili, ale Reiser prudkou střelu Ketzera z vápna k tyči vyrazil. Domácí prvně trefili branku v 35. minutě z trestného kopu Kostkou, ale Klas v brance jeho úmysl přečetl. Ve 38. minutě dostali hráči Junioru výhodu rohového kopu, který zužitkoval Maršalou, když jeho prudký centr si našel cestu až do branky s pomocí teče hostujícího obránce - 1:0.

Zajímavá druhá půle

                Druhý poločas začal převahou hostí a také hned v 50. min. z trestného kopu udeřili, když na hlavičku  Mlse z bezprostřední blízkosti stačil Reiser ještě zareagovat, ale na dorážku Krále už nestačil - 1:1. V 55. min. si na centr z rohového kopu nejvýše vyskočil Kratochvíl a trefuje břevno. V rozmezí 75. a 77. minuty měli hosté dvě tutovky, nejdříve Reiser volej Mlse bravurně chytil a to samé předvedl ve druhém případě při střele A. Macha  z malého vápna.

 

V závěru nakonec mohli vítězství na svou stranu strhnout domácí, když Dohonyi centrem našel ve vápně Zušťáka a jeho hlavičku se štěstím chytil brankář Klas. A ještě v 88. minutě po centru Kostky Zušťák branku hlavou přestřelil a tak skóre zůstalo remízové. Hosté se představili jako velice zdatný celek.

 

 

Autor: Jiří Cibulka

Statistiky

Rohy :     7 : 6

 

Střely na branku :  4 : 7



Ohlasy k zápasu



SK Vacov
Stanislav Klas (trenér): "Byl to oboustranně dobrý zápas, na šance jsme možná byli lepší. Remíza je ale po dvou neproměněných šancích Zušťáka v závěru spravedlivá. Jednu chytil náš brankář, při druhé šanci střílel mimo. Mohli jsme vyhrát, mohli jsme i prohrát. Domácí podržel brankář, chytal výborně. Tentokrát nevyzdvihnu jednotlivce, hráli jsme jako tým, kluci si to odmakali."



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Votava Pavel - WEIDENTHALEROVÁ Hana, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.