Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter už podruhé venku zaskočil favorita


Branky


0

Po výborném startu do sezóny se Žinkovy dostaly do mírného útlumu, který měl za následek pár z čelním pozic do středu tabulky. Pokud se tam chtějí vrátit, musejí v totmo zápase zdolat Klášter. Soupeř to ale není jednoduchý, v této sezóně už získal velmi cenný skalp Kasejovic na jejich hřišti a na další husarský kousek se chystal i v Žinkovech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Zápas byl od úvodních minut vcelku vyrovnaný, oba týmy si vytvářely šance, a přišel i brzký první gól. Akce po ose Ptáček- Loukota- Velíšek skončila gólem třetího jmenovaného. Zápas doprovázelo několik sporně posouzených incidentů, většinou v domácí nesprospěch. Na hřišti to tak chvílemi jiskřilo. V 28. minutě se ke střele dostal hostující kapitán, mířil ale mimo. O chvíli později už byla jeho střela přesnější. 0:2. Ještě do poločasu se ale domácím podařilo snížit. Po standartce se prosadil Tomáš Oulík

Druhý poločas

Druhý poločas se hosté trochu zatádli a nechali hrát Žinkovy. Ty si několik šnací vytvořily, branku ale nedaly. Naopak na druhé straně se do šance dostal Dolák, po přihrávce od Ptáčka. Domácí pomezní měl zdvihnutý praporek, ale sudí jej nereflektoval a nechal pokračovat ve hře a Dolák překonal Kripnera. Domácí pak vrhli všechny síly do útoku, ale buď je brzdila špatná koncovka, nebo sudí, alespoň podle jejich názoru. V 80. minutě přišla ještě jedna branka do sítě Žinkov. Po centru se dokázal prosadit Ptáček, který přehodil domácího golmana. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "K zápasu jako takovému asi nemám co říct. Vyjádřit bych se ale chtěl na adresu pana rozhodčího Kašpara. Chápu, že i rozhodčí někdy udělá chybu, nebo že nějací rozhodčí prostře nejsou kvalitní, ale aby rozhodčí nám s úsměvem na tváři řekl v poločase, že nás zařízne to už je nad moje chápání. Soupeři daroval góly, našeho pomezního ignoroval, a to je to naprosto poctivý kluk, za kterého bych dal ruku do ohně. Po zápase se nám vysmíval do ksichtu, musel jsem odejít do šatny, abych mu něco neudělal. A takovýto člověk sedí na svazu, co má člověk potom dělat. Doufám, že si to Kašpar přečte! Po takovém zápase člověk už ani nemá chuť do fotbalu. Něco takového jsem ve fotbale ještě nezažil, a to už ho nějaký ten pátek dělám. Soupeři samozřejmě gratuluji k vítězství."

TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "První poločas byl vyrovnaný, druhý poločas jsme se už více soustředili na obranu a spoléhali na brejky. Tým bych pochválil za bojovnost, stejně tak ale i domácí tým. Zápas byl pro ně docela krutý."



Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - D. Niemkiewicz [-] , J. Trojánek [-] , J. Doričák [-] , Š. Merhaut [-] (81. Z. Pavlíček [-] ) , R. Liška [-] (34. J. Čengery [-] ) , T. Oulík [-] , J. Vokurka [-] , T. Hora [-] , M. Vokurka [-] , M. Šneberk [-] (61. T. Kohout [-] )

TJ Klášter
Z. Větrovec [-] - V. Bárta [-] (79. J. Dvořák [-] ) , P. Velíšek [-] (67. P. Kalabza [-] ) , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , M. Suko [-] , T. Loukota [-] (88. L. Tobrman [-] ) , M. Ptáček [-] , J. Růžička [-] , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-]

ŽK: 20. D. Niemkiewicz , 61. J. Trojánek , 63. M. Vokurka , 78. T. Hora - 38. V. Bárta , 66. M. Suko .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - ŠRAIT František (N), LANGER Petro (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.