1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy měly co dělat, aby v závěru udržely náskok


Branky


0

Hřebenáři z předešlých dvou domácích zápasů vytěžili sice na první pohled solidní čtyři body, ovšem zároveň „darovali“ svým sousedům v tabulce po důležitém bodíku. Proto bylo třeba pokusit se o nějaký bodový export z Plas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sestava Volduch se však pro duel na severu Plzeňska nerodila lehce. Z různých důvodů chyběli například J. Černý, Pašek, V. Černý, Novák a nastoupit nemohl ani vykartovaný F. Melka. Naopak po dlouhé pauze se do sestavy vrátil Melkův bratr Václav. Volduchy v okleštěné sestavě musely vsadit od začátku na defenzivu, protože divoké nástupy domácích jsou známé. Hřebenáři poctivě bránili, snažili se o brejkové situace a z jedné takové mohl skórovat Škarda. Žel pro hosty svoji šanci promarnil.   

 

Plasy marně dobývaly voldušskou tvrz, a tak ve 40. minutě udeřili Voldušští. Rieger přesně našel naběhnutého Škardu, který poslal Volduchy do vedení – 0:1! Radostněji tedy odcházeli do kabin po první půli hosté. Plasy vstoupily do druhého poločasu agresivněji a hosty některé zákroky celkem bolely. Hřebenáři mají šílené vstupy do druhých poločasů, tentokrát však úvodnímu náporu odolali a naopak v 60. minutě přidali druhý gól!

 

To se prosadil voldušský střelec Rieger a naděje na bodový zisk opět o něco stouply – 0:2! O několik minut později mohl Pernica přidat dokonce pojistku, svoji šanci však zahodil. Postupem času narůstal tlak domácího Sokola, který přikoval Volduchy na jejich polovinu. Obrana Volduch v čele se spolehlivým Fousem ale odolávala a čas domácím ubíhal čím dál tím rychleji.  Jiskru naděje vykřesaly Plasy v 81. minutě, když se po trestném kopu prosadil Šamberger – 1:2!

 

To už Hřebenáři tahali nohy z betonu a vzhlíželi k závěrečnému hvizdu sudího Šlaufa. Ten však dlouho nepřicházel a do toho ztratily Volduchy ještě vyloučeného Písařoviče. Nakonec se hosté přece jen dočkali. Přežili závěrečný nápor Plas a vezou ze severu velice cenné tři body!  

 

AUTOR: JAN VILD



Sestavy


TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - M. Skuhrovec [-] (63. M. Šamberger [-] ) , D. Grün [-] , S. Randa [-] , M. Országh [-] , P. Ryšica [-] , M. Špelina [-] , J. Lauko [-] , Z. Jaroš [-] , D. Pochobradský [-] , J. Jakeš [-]

TJ Volduchy
J. Fous [-] - D. Rieger [-] , J. Nedorost [-] (80. L. Straka [-] ) , R. Pernica [-] (89. M. Zlatohlávek [-] ) , M. Pisařovič [-] , J. Straka [-] , F. Škarda [-] , J. Přibík [-] , R. Hoblík [-] , V. Melka [-] , T. Vondrášek [-]

ŽK: 29. J. Lauko - 85. L. Straka , 86. D. Rieger . ČK: 90. M. Pisařovič .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šlauf Jiří - KOUDELE Kamil (N), PLUNDRICH Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.