2:1p.
(1:0)
80. T. Jůda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice vyrovnaly deset minut před koncem utkání, ale více jak bod z Žichovic nevytěžily


Branky


0

ŽICHOVICE - Domácí se dostali do vedení krátce po čtvrt hodině hry zásluhou Šimáčka. Svůj těsný náskok drželi necelou hodinu, pak totiž vyrovnal hostující Jůda a utkání dospělo do penaltového rozstřelu, ve kterém byli úspěšnější domácí fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šimáček otevřel skóre...

Rozhodčí nasadil od úvodních minut mírnější metr, a tak se utkání postupem času místy úplně zbytečně vyhrotilo. Nervózní a tvrdý zápas se nehrál jen na hřišti, ale i v hledišti. Pověstná žichovická Karosa nebyla překvapivě zaparkována před domácím vápnem, díky čemuž se domácí dostávali do útoku. Zápas byl plný šancí z obou stran, ale v prvním poločase byla zužitkována pouze jediná. Ve dvaadvacáté minutě se dostal k dorážce Jiří Šimáček, který tak zakončil rychlý protiútok domácího celku a Žichovice vedly 1:0. Další šance zůstaly nevyužity, a tak na ukazateli skóre svítil v poločase stav 1:0.

...Jůda poslal utkání do penaltového rozstřelu

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí, kteří si vytvořili několik dalších šancí. Ty dvě největší měl G. Bujok, ale k překvapení všech ani jednu z nich nevyužil. Horažďovice postupem času získávaly herní převahu a v poslední čtvrthodině si vytvořily místy až enormní tlak. V osmdesáté minutě pak vytěžily ze svého tlaku vyrovnávací branku, když poprvé v utkání získal trochu prostoru Tomáš Jůda a umístěnou střelou z hranice vápna na zadní tyč nedal brankáři šanci – 1:1. To byl jediný moment, kdy jinak skvěle chytající Kozlík nemohl zasáhnout. Vyrovnaný stav vydržel i ve zbývajících minutách a o tom, kdo bude brát bonusový bod, musely rozhodnout penalty.

V penaltách čaroval Kozlík

V penaltovém rozstřelu podržel domácí brankář Kozlík svůj tým, když lapil dvě penalty (Vachušky a Rybára) soupeře a bonusový bod tak zůstal v Žichovicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Jakub Kozlík, brankář TJ Žichovice: V Horažďovicích jsem strávil krásná fotbalová léta, o to víc bylo derby s Horažďovicemi pro mě prestižnější. Rozhodli jsme se, že změníme taktiku, takže jsme nezaparkovali na vápno náš autobus, ale vrhli jsme síly do útoku. To přinášelo své ovoce, když jsme si tvořili jednu šanci za druhou, které jsme trestuhodně neproměňovali. Pro diváka to musel být ideální zápas, ve kterém nebylo nouze o šance, o potyčky na hřišti i v hledišti.

FK Horažďovice
Michael Forman, hráč FK Horažďovice: Když jsem se ptal na ohlas lidí, kteří se na zápase byli podívat, z pěti lidí mi jich pět řeklo, "to byl teda zářez". Jedna věc je pouštět tvrdou hru, druhá věc je kartovat zákroky, které si kartu zaslouží. pak to dopadá tak, že nám fanoušek sundá metr ve hřišti brankáře. Nevím, to jsem ještě neviděl. Spoustu lidí se mě ptá: "Co jste komu udělali? Vy hrajete fotbal a chcete hlavně hrát, soupeř vás jen fauluje a rozhodčí je v tom ještě podporují, protože se čtvrt hodiny nehraje, baví vás to vůbec?" Ne, nás to fakt nebaví, a já se ptám, baví to vás, páni sudí? Tohle brzy přeteče a já se na nějaký fotbal radši fakt vybodnu, tohle mi radost nepřináší, a proto ho hraju, pro radost. Pojďme ho všichni dělat s radostí pro hru, bavme se tou skvělou hrou.



Sestavy


TJ Žichovice
J. Kozlík [-] - V. Jech [-] , O. Chalupa [-] , O. Musil [-] , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] , R. Beneš [-] , P. Rojík [-] (68. M. Špírek [-] ) , G. Bujok [-] (90. P. Bláha [-] ) , L. Černý [-] , J. Šimáček [-]

FK Horažďovice
J. Rybár [-] - M. Forman [-] , J. Janouškovec [-] , D. Macoun [-] , T. Pikeš [-] (46. D. Michelini [-] ) , M. Šašek [-] , J. Sova [-] (62. S. Šafránek [-] ) , J. Forman [-] , J. Nauš [-] , A. Vachuška [-] , T. Jůda [-]

ŽK: 61. P. Rojík , 74. J. Šimáček , 87. M. Linhart - 57. M. Šašek , 67. A. Vachuška , 68. J. Rybár .
Hráči zápasu: J. Šimáček .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: HUDEČEK Pavel - BUREŠ Jiří, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.