2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězi zápasu rozhodla devadesátá minuta


Branky


0

Zajímavý duel se hrál v Nepomuku, kam zavítaly Černice. Domácím se vstup do zápasu moc nepovedl a trvalo jim delší dobu, než se rozehráli. Bouřka o poločase pomohla a Nepomučtí pak měli ve druhé půli více ze hry. Přesto však prohráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyhráli první půli

„Zápas jsme začali hodně vlažně, prohrávali jsme osobní souboje a nebyli jsme vůbec aktivní,“ hodnotí vstup do zápasu nepomucký stoper Tomáš Voráček. Vlažný vstup do utkání gradoval ve třiadvacáté minutě, kdy se do šance dostal Jan Mastný, chytře obstřelil brankáře a míč zapadl k levé tyči – 0:1. Po necelé čtvrt hodině bylo vyrovnáno. Pěkný centr našel Luboše Zajíce, který si míč chytře sklepl do vápna a nekompromisně skóroval – 1:1. Vyrovnaný stav vydržel pouze pět minut, neb Černičtí nebyli spokojeni se stavem utkání a ve dvaačtyřicáté minutě šli znovu do vedení. Chybu stopera Voráčka potrestal nikým nehlídaný Filip Švejda a upravil na poločasových 1:2.

Mastný vystřelil Černicím tři body

Druhý poločas začal pro nepomucké fotbalisty nejlépe jak mohl. Již po jeho třiceti vteřinách bylo vyrovnáno! Po několika narážečkách se dostal k centru Zajíc, ten našel na penaltě Marka Barana, který střelou z jedničky uklidil míč k tyči – 2:2. Vyrovnaný stav vydržel až do devadesáté minuty. Trenéři obou celků už si pomalu začali promýšlet koho vyšlou do penaltového rozstřelu, avšak to bylo zbytečné, neb se Černičtí trefili potřetí! V posledních sekundách zápasu přišel centr do vápna, kde číhal Pavel Mastný a krásnou střelou do pravé šibenice rozhodl o vítězství Černic – 2:3.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Tomáš Voráček, hráč FK Nepomuk: Zápas jsme nezvládli. Už asi třetí zápas doma jsme dostali gól těsně před koncem, a to by se nám v domácím prostředí nemělo stávat. Zápas jsme začali hodně vlažně, prohrávali jsme osobní souboje a nebyli jsme vůbec aktivní. To se projevilo na poločasovém výsledku. O poločase byla bouřka v šatně a taky podle toho druhý poločas začal. Snad po 30 vteřinách po pěkné akci jsme vyrovnali a začali jsme soupeře mačkat, ale gól se nám nepodařilo vstřelit. Černice měly za druhý poločas jednu standardku, nic víc, a přesto nás v devadesáté minutě potrestali za nedůslednou obranu. Co na to říct, musíme jít dál a zkusit přivést body z Rokycan.




Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - M. Kašpar [-] , M. Březák [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (88. J. Ticháček [-] ) , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] , M. Baran [-] (68. D. Šmíd [-] ) , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - M. Pinc [-] , P. Mlnařík [-] , O. Marušinec [-] , M. Chvojka [-] - M. Mur [-] (38. P. Mastný [-] ) , J. Mastný [-] , J. Müller [-] , F. Švejda [-] - P. Stoilov [-] , M. Laibl [-] (77. J. Nedvěd [-] )

ŽK: 45. M. Baran , 77. P. Panc , 80. M. Kašpar - 45. M. Laibl , 56. M. Chvojka , 71. J. Mastný , 74. M. Pinc .
Hráči zápasu: L. Zajíc - P. Mastný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Duda Václav - VOCELKA Milan, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.