1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany podruhé doma padly, Černice jsou už sedmé


Branky


0

Chlumčany chtěly napravit poslední tři nepovedená utkání, kdy prohrály vždy o jeden gól. Zápas proti Plzni - Černicím jim však vůbec nevyšel a domácí vyšli opět na prázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rychle vstřelili tři branky, Chlumčanští byli po třinácti minutách na ručník

Chlumčany přivítaly Černice, kterým se v nové sezóně daří o něco lépe než Keramice. Plzeňští ale stále byli outsidery utkání.

 

Papírové předpoklady však hosté ihned na začátku utkání smazali, neb ve třetí minutě šli do vedení zásluhou Jana Mastného, který otevřel skóre svým první zásahem v sezóně – 0:1.

 

Uběhlo šest minut a Černice vedly už o dvě branky! Fryše totiž propálil Miloš Laibl0:2. Tentýž hráč se prosadil ve třinácté minutě podruhé v utkání a zvýšil na 0:3. Chlumčany byly v tu chvíli na ručník.

 

Hra se po třech rychlých brankách uklidnila a do konce poločasu už branka nepadla.

Tomášek rozvlnil síť po dlouhých 336 minutách

Do druhého poločasu domácí nastoupili s tím, že už nemají co ztratit a hru vyrovnali. Hosté přesto, že měli tříbrankový náskok, tak se stále snažili útočit a měli dost příležitostí svůj náskok navýšit. To se nakonec povedlo v sedmasedmdesáté minutě. Do listiny střelců se zapsal Radek Kozák, pro něhož to byla také první branka v nové sezóně – 0:4.

 

Chlumčanští věděli, že už nemají šanci nic s utkáním udělat, ale přesto se snažili potěšit své diváky alespoň jednou vstřelenou brankou. Když už to vypadalo, že Chlumčany budou potřetí za sebou nejen bez bodů, ale také bez vstřelené branky, tak přišel faul v pokutovém území na Jana Havlíka. Rozhodčí Liškutín neváhal a odpískal pokutový kop. Míč si postavil Lukáš Tomášek mladší a po 336 minutách rozvlnil síť soupeře – 1:4. Tomáškova branka byla tím posledním, co se v utkání stalo, a tak Černice navzdory předpokladům vyhrály a odvezly si z Chlumčan tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek ml., hráč TJ Keramika Chlumčany: Zápas rozhodlo prvních 12 minut. Dostali jsme 3 góly hned ze začátku zápasu a pak už se to těžko dohánělo...




Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - J. Lenk [-] , P. Šmíd [-] (5. O. Haník [-] ) , M. Vojáček [-] (70. L. Nohava [-] ) , L. Milota [-] , T. Benedikt [-] - J. Vajai [-] , J. Voller [-] (42. J. Kraus [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , J. Havlík [-] (88. T. Fleissig [-] ) - V. Dušek [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - J. Müller [-] , M. Pinc [-] , J. Nedvěd [-] , P. Mlnařík [-] , M. Chvojka [-] (70. M. Müller [-] ) - J. Mastný [-] , R. Kozák [-] , F. Švejda [-] , M. Mur [-] - M. Laibl [-] (88. P. Stoilov [-] )

ŽK: 61. M. Laibl , 61. F. Švejda , 86. J. Nedvěd .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Liškutín Antonín - VOLF Michal, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.