Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice zvládly přestřelku s Plzní - Bukovec


Branky


11. M. Forman , 37. M. Forman , 45. J. Nauš , 70. J. Nauš , 74. T. Jůda - 43. F. Róth , 50. P. Vaigl , 63. F. Vraštil
0

Pouťovou náladu v Horažďovicích okořenilo utkání druhého kola I.A třídy mezi domácím týmem a nováčkem soutěže SK Plzeň - Bukovec.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Forman dvěma zásahy vytvořil domácím náskok

Divácky atraktivní duel začal lépe pro domácí Horažďovice, které šly zásluhou Michaela Formana v jedenácté minutě do vedení 1:0. Domácí kanonýr se zapsal do listiny střelců v prvním poločase ještě jednou, a to po sedmatřiceti minutách. 

 

Poté přišli ke slovu hosté, kteří ve 43. minutě snižovali na rozdíl jediné branky zásluhou Ference Rótha, jenž z levé strany překonal domácího brankáře Rybára - 2:1!

 

Horažďovičtí si ale vzali dvoubrankové vedení zpět hned o sto dvacet sekund později, kdy se prosadil další domácí střelec Josef Nauš a upravil tak poločasový výsledek na 3:1.

Bukovec vyrovnal, ale Horažďovice spasil skvělý Nauš

Po poločasové přestávce hosté vyvinuli tlak, jehož vyústěním byl v 50. minutě přímý trestný kop z velmi zajímavé vzdálenosti pro SK Bukovec. Pavel Vajgl ho zahrál nejlépe jak mohl a rozdíl skóre utkání byl opět jen o jediný gól - 3:2.

 

V 62. minutě se musel do sprch poroučet hostující Josef Valenta, který uviděl druhou žlutou kartu. Pro Bukovec to byla citelná ztráta, neb Valenta byl v zápase velmi aktivním hráčem. 

 

Hosté to ale ani v deseti nezabalili a již o minutu později vyrovnali skóre na 3:3! O branku se postaral Filip Vraštil.

 

Od vyrovnávací branky Vraštila se hra na obou stranách zjednodušila a začala se objevovat jedna šance za druhou. Postupem času bylo jasné, že kdo skóruje, ten bude brát tři body.

 

Blízko k brance měli Bukovští hráči, ale domácí Horažďovice podržel brankář Rybár, a tak přišel trest na druhé straně. V 70. minutě totiž Tomáš Jůda našel ideálně rozběhnutého Josefa Nauše, který druhým gólem v zápase vrátil Horažďovicím vedení - 4:3!

 

Čtyři minuty na to sám asistent u čtvrtého gólu Tomáš Jůda proměnil nabídnutou příležitost od střelce čtvrté branky Nauše a pečetil horažďovické vítězství - 5:3.

 

 

 

 

Komentář dvoubrankového střelce Michaela Formana z FK Horažďovice: "Čekal nás pouťový zápas a tak se dalo očekávat, že příprava bude velice kvalitní ! Bylo tomu tak a 7 z 11 hráčů nastoupilo slušně na plech a stejná statistika se převedla i do naší střelecké potence v negativním směru a tak jsme na 5 gólů potřebovali 15 šancí. Z hostujcích hráčů rozhodně byla cítit fotbalovost a zkušenost, z našich chlast a fyzické utrpení. Zápas skončil 5:3 a já mám pocit, že tolik to bylo i na tyčky. Prostě a jednoduše, pouťák jak má být, měl úplně všechno, co divák chce vidět - góly, šance, nasazení, prostě FOTBAL! Jak mi napsal jeden kamarád: "Super zápas dneska, kdyby to skončilo 13:8, tak by se nikdo nemohl divit." A já rozhodně souhlasím!"

 



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Miloš Boř, asistent trenéra FK Horažďovice: Hosté předvedli v Horažďovicích sympatický výkon. Uznání patří Pavlu Vajglovi z SK Bukovec Plzeň nejen za předvedenou hru, ale i za jeho fair play jednání (oprava rozhodnutí rozhodčího v neprospěch svého týmu). Je to prostě pořád „Pan fotbalista“.




Sestavy


FK Horažďovice
J. Rybár [-] - L. Král [-] (46. J. Štěch [-] ) , J. Janouškovec [-] (79. J. Pařil [-] ) , T. Jůda [-] , A. Vachuška [-] (76. M. Boř [-] ) , D. Michelini [-] , M. Forman [-] , J. Sova [-] , J. Forman [-] , J. Nauš [-] , D. Macoun [-]

SK Plzeň - Bukovec
T. Červený [-] - M. Matys [-] , P. Smíšek [-] (28. P. Vela [-] ) - J. Nový [-] , J. Zíka [-] , S. Kaše [-] , P. Vaigl [-] - F. Róth [-] , J. Valenta [-] , K. Pitlík [-] , F. Vraštil [-]

ŽK: 48. A. Vachuška - 27. J. Valenta , 57. F. Vraštil . ČK: 62. J. Valenta .
Hráči zápasu: J. Nauš , M. Forman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Chmelík Miroslav - PLZÁK Martin, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.