1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota překvapila Rokycany!


Branky


0

Sokolové pod svá křídla schovali všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhotské vedení

Není Lhota jako Lhota. Ta, která loňskou sezónu budila respekt všem soupeřům v kraji a atakovala postupové příčky do divize, se přetransformovala v tu, která svůj kádr složila ze srdcařů a přeživších letní bouře, a tak se žádné převratné výsledky letos nečekají. To Rokycany by se rády vrátily po roce zpět do vyšší soutěže a vzhledem k velké konkurenci může každá ztráta citelně bolet.

 

V úvodu zápasu tak domácí Lhota nečekaně na svého soupeře vlétla a nenechala ho dýchat. V úvodní šanci se po rohovém kopu objevili právě domácí, ale branku netrefili. Postupem času ovšem z hostujících hráčů výkonová deka slezla a Rokycanští začali přebírat iniciativu. Po půlhodině hry ovšem po rohovém kopu míč propadl k Davidovi Křížkovi, který poslal kulatý nesmysl do sítě a Lhota šla do vedení.

 

Po úvodním gólu se domácí zatáhli a svého soupeře do velkých šancí nepouštěli, takřka odříznuta od hry byla ve formě hrající trojice Debellis - Trojanec - Černý. Když poté jeden z ofenzivních hráčů hostů vyzkoušel Böhmovu pozornost z hranice vápna, ale lhotský brankář lapil, tak se do šaten šlo za stavu 1:0.

Hosté se nedostali do hry

Ve druhé půli domácí zaparkovali svůj opancéřovaný autobus před vlastním vápnem a skvělou zodpovědnou hrou nepouštěli soupeře do žádných ložených šancí. Naopak sami dokázali vyrážet do protiútoků a využívat standardní situace. Po jedné takové zakončoval Šroubek pouze do tyče Jevčákovy branky. 

 

Rokycanští se nadále snažili dobývat zamknuté domácí vápno, ovšem do žádné kloudné šance se ne a ne dostat. Na druhé straně mohl naopak precizně zahraným přímým kopem pečetit domácí výhru Kotrnoch, ale jeho projektil orazítkoval pouze spojnici břevna a tyče. 

 

Hosté ovšem zkrátka neměli svůj den a proti výborně zorganizovanému obrannému bloku soupeře se prosadit nedokázali ani v nastaveném čase, kdy Trojancovu dorážku vykopl z brankové čáry Jakub Langer.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jakub Šroubek, talent domácích: "Věděli jsme, že Rokycany jsou jeden z nejlepších týmu soutěže a poctivě jsme se na ne připravili. Výborná byla defenzivní práce celého týmu. Rokycany se snažily hodně kombinovat, ale nepustili jsme je v podstatě do žádné šance."




Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Salák [-] , J. Záhrobský [-] , O. Kotrnoch [-] , J. Langer [-] (90. F. Mrázek [-] ) , J. Šroubek [-] , P. Nový [-] , Z. Černý [-] , M. Křížek [-] , J. Fürbacher [-] (55. R. Kováč [-] ) , D. Křížek [-] (90. S. Litaev [-] )

FC Rokycany
J. Jevčák [-] - J. Ječmen [-] , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Ineman [-] (73. V. Kopečný [-] ) - K. Vileta [-] , M. Debellis [-] , J. Hereit [-] , M. Černý [-] - M. Trojanec [-] , J. Kořínek [-] (57. J. Vitouš [-] )

ŽK: 24. M. Křížek , 36. Z. Černý , 70. O. Kotrnoch - 51. J. Procházka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bureš Jiří - ŠIŠKA Pavel, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.