2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 10:00

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa udolala nováčka z Březnice až v penaltovém rozstřelu


Branky


0

V Lípě se hrál v nedělním dopoledni zápas dvou týmů ohroženým sestupem a to mezi domácím mužstvem a nováčkem z Březnice. Utkání nemělo vyloženého favorita a oba celky se potýkají především s koncovkou. Na těžkém terénu se hrálo bojovné utkání, podmáčený terén znemožňoval lepší kombinaci. Domácí celek poslal do vedení Víšek po čtvrt hodině hry. Hosté v závěru utkání srovnali krok a v závěrečné penaltové loterii se štěstí usmálo na domácí Lípu a ta bere cenný bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek poslal do vedení Víšek

Utkání mezi domácí Lípou a nováčkem s Březnice začalo velmi svižně. První větší příležitost si připravili hosté, po rohovém kopu na zadní tyč, zůstal osamocený Dostal, ale nedokázal svoji hlavičku usměrnit mezi tři tyče domácí svatyně. Naopak domácí hned z první situace po čtvrt hodině hry, dokázali udeřit a vstřelit branku, centr z levé strany zakončil Víšek přesně ke vzdálené tyčce branky  golmana Březnice Dyšlevského Po zbytek poločasu bylo utkání vyrovnané a hosté se snažili na težkém terénu tvořit a domácí čekali na slibný brejk., navíc měli v zádech jednobrankový náskok ze 17. minuty. Do kabin tak odcházeli spokojenější fotbalisté Lípy, kteří se dokázali jednou střelecky prosadit. Hosté ale nedali domácímu celku nic zadarmo a byli zdatným protivníkem.

 

Hosté dokázali utkání ještě zremizovat

Druhý poločas začal stejně jako první, hosté sz Březnice e snažili tvořit hru, ale nedostali se dál než po šestnáctku soupeře. Domácí defenziva pozorně bránila a vyčkávala na chybu Březnice. Bohužel osudným se domácím stal odražený balon v 76. minutě , který ze dvaceti metru usměrnil svoji životní ranou z voleje hostující hráč Tomáš Pavelák do šibenice, doposud skvěle chytajícího domácího Valy. Na penaltový rozstřel, jak je tomu zvykem, vyhrála Lipa. Proměnila čtyři pokutové kopy, za což domácí brankář Vala, svými opičími kousky rozhodil soupeře a tím i vychytal dva pokutové kopy. Remíza je nakonec zasloužená na těžkém terénu byl každý balon hrozně náročný získat pro oba celky, největším soupeřem pro všechny tak byly podmínky a stav hřiště v Lípě. Březnice podala však sympatický výkon a bodový zisk si i zasloužila. Domácí mají bonusový bod navíc, který může hrát v konečném účtování důležitou roli.

 

Na penalty vyhráli domácí

Hrdinou penaltového rozstřelu byl brankář Vala,  svými opičími kousky rozhodil soupeře a tím i vychytal dva pokutové kopy.



Ohlasy k zápasu


Lípa
Adam Simerský, hráč: Konečná remíza je asi zasloužená, nás těší bod navíc, ke kterému nám pomohl i brankář Vala svým netradičním stylem chytání.

SK Březnice
Jan Chvíla, hráč: Do utkání jsem kvůli trestu nazasáhl, ale bod z venku je dobrý, i když jsme možná měli i navíc.



Sestavy


Lípa
M. Vala [-] - J. Spáčil [-] , M. Čižmár [-] (63. O. Krajča [-] ) , J. Višenka [-] , D. Víšek [-] , P. Křižka [-] , J. Šuba [-] , P. Kořének [-] , L. Vítovský [-] (72. R. Dobízl [-] ) , A. Simerský [-] , J. Horáček [-]

SK Březnice
M. Dyšlevský [-] - P. Daníček [-] , M. Dostál [-] , T. Kozel [-] , L. Hamerník [-] , R. Ambrož [-] , M. Dyšlevský [-] , T. Pavelák [-] , R. Kamenčák [-] (84. M. Kozmík [-] ) , V. Hájek [-] , V. Stuchlík [-]

ŽK: 75. J. Šuba , 89. M. Vala - 63. R. Kamenčák , 79. M. Dostál .
Hráči zápasu: M. Vala , D. Víšek - T. Pavelák , M. Dyšlevský .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 13 29:11 28
2 FC Fryšták 13 37:19 27
3 SFK Elko Holešov B 13 39:14 27
4 Hvozdná 13 26:21 23
5 SK Březnice 13 28:32 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 16
2 Jan Večeřa 13
3 Jakub Chudárek 11
4 Tomáš Janíček 11
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 50 54,9% 1
2 Jiří Kadlík 41 51,3% 0
3 Tomáš Krejča 35 53,0% 0
4 Ladislav Beran 34 49,3% 0
5 Libor Adamik 31 55,4% 0
Zobrazit celou tabulku